2017-02-25

Adana Demirspor-Balıkesirspor l Maç Sonu Görüşler

Can Cangök: "Çok İyi Oynadığımızı Söyleyemem"
Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, “Play-off’a kendimizi atma hedefimiz var ve bunu başarmak istiyoruz” dedi.
Cangök, Deplasmanda 2-1 galip geldikleri Adana Demirspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında, “Kendi adımıza çok iyi oynadığımızı söyleyemem. Maç içerisinde çok git gel oldu. Adana Demirspor’da çok pozisyona girdi. İkinci yarı Erayla girdiğimiz pozisyonu net gol pozisyonunu değerlendiremedik. Oyunda bugün istediklerimizi yapamadık. Adana Demirspor da oyunu kitledi, bizi oynatmamak için. Zevksiz bir maç oldu, geldiğimizden beri oynadığımız en kötü maçlardan biri. Çok iyi oynadığımız birçok maçı da kaybettik. Kötü oynayıp 3 puanı alan biziz. Adana Demispor’a ve Engin hocaya bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Balıkesir’den şehidimiz vardı. Onun için kolumuza siyah bant taktık. Allah rahmet eylesin. Futbolun içinde kötü oynadığımız maçlar var. Bu da onlardan biri. İlk yarı maçı önde bitirebilirsek çok daha farklı olurdu. Sıcak havaya da futbolcularımız alışkın değil. Sezon başından beri 11-12 oyuncu ile oynuyoruz. Ara sıra onların da kötü oynarken kazanma hakkı var. Play-off’a kendimizi atma hedefimiz var. Bunu başarmak istiyoruz. Az kadro ile oynamak bazen dezavantaj, bazen avantaj. Oyuncuları dinlendirmeden oynatıyoruz. Burak sakatlansa yerine oynayacak oyuncumuz yok. Kötü oynayanı oyunda tutmak zorunda kaldık. Ama futbolcular birbirini iyi tanıyor bu avantaj. Futbolcularda zihinsel yorgunluklar başladı. Bu bizim için sıkıntı. Futbolcu sahada mutlu olmalı, seyirciyi de mutlu olmalı. Deplasmanda da olsun, kendi sahamızda da olsun güzel oynamaya, pas yaparak çıkmaya, oyunu çirkinleştirmemeye çalışıyoruz” dedi.

İpekoğlu: "Oyun Bana Umut Verdi”



Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, “Gol pozisyonlarını değerlendirme açısından şansızlık da beceriksizlikte var
Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, kendi evinde 2-1 mağlup oldukları Balıkesirspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında, ”Balıkesirspor gibi bir takıma 8-9 pozisyona giriyorsanız atmamız lazımdı. Balıkesirspor 3 pozisyona girdi. Gol pozisyonlarını değerlendirme açısından şansızlık da beceriksizlik de var. Play-off şansımız matematiksel olarak devam ettiği müddetçe devam edeceğiz ama şansınız bu maçtan sonra zorlaştı. Oyunun boyunu biraz uzakmış olabiliriz, Burak Çalık’ın yaptığı koşuları engelleme adınaydı biraz. Bulduğumuz 9 pozisyondan üçünü değerlendireceksiniz. Bunu yapamazsanız sıkıntı yaşarsınız. Bu ligin en doğru oynayan takımlarından biri Balıkesir, üstelik en formda orta saha ve forvet oyuncularına sahip takım Balıkesirspor. Transfer tahtasını açamamış da olsalar ellerinde iyi bir kadro var. Pozisyonları değerlendiremedik ama oyunda düşündüklerimizin çoğunu yaptık ve sonuca gidemedik. Taraftarın üzüntüsünü anlıyoruz, ama futbolun içinde galibiyetler de mağlubiyetler de var. Bugün ki oyun bana umut verdi. Bunları ileri ki zamanlarda becereceğimizi düşünüyorum” dedi.

Hiç yorum yok: