2017-03-06

Balıkesirspor-Yeni Malatyaspor l Maç Sonu Görüşler

Cangök'ten hakem isyanı!

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök de, hakemin kötü bir maç yönettiğini, bir penaltılarının verilmediğini öne sürdü.

Teknik Direktör Cangök, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

İkinci devre maçı kaybedebilirdik. İyi çıkan bir takım ve ofansif güçleri fazla. Son 15-20 dakika risk aldık. Son dakikada gelen gol moral oldu. 3 puan bizim için çok değerliydi ama son dakikada da olsa bu mücadele sonucunda 1 puan almak bizim için iyi oldu. Bu sahada Yeni Malatyaspor’u yenmemiz gerekiyordu. Ritmi yakalayamadık. Oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı ama hakemler engel oldu. Biz deplasmanlarda bu kadar ezilmedik. Bize bugün faullerde haksızlık yapıldı. Bunlar sinir sistemimizi bozdu. Bundan sonraki her maç zor olacak.”



Maçın Ardından

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise aldıkları bir puanın kendileri açısından şampiyonluk yolunda önemli olduğunu belirtti.

Maçın bekledikleri gibi zor geçtiğini aktaran Buz, "İkinci devrede yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Üstün oynadığımızı düşünüyorum. Rakibin net pozisyonu yok. Ben Balıkesirspor'un pozisyonunu penaltı olarak gördüm ama bizim penaltımız verilmedi. Ortada verilen bir emek var. Skor, farklı olaylardan tayin edildi." diye konuştu.


Hiç yorum yok: