2017-03-27

Ümraniyespor-Balıkesirspor l Maç Sonu Görüşler

Can Cangök: 'Hakemler Bu Kadar İstikrarsız Olmamalı'

Balıkesirpor Teknik Direktörü Can Cangök, "Adı üstünde hakem ama bu kadar istikrarsız olunmaz. Maça hakem tarafından girişler oldu" dedi.
TFF 1. Lig 17. hafta erteleme karşılaşmasında Balıkesirspor deplasmanda Ümraniyespor'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Cangök, Ümraniyespor'un iyi mücadele ettiğini söyleyerek, "Ümraniyespor'u tebrik ederiz. Onlarla ilgili söyleyecek bir şey yok. Hakemler her maçta maçın önüne çıkıyorlar. Çok bariz hatalar yapılıyor. 25. dakikada sağ bekin atılması gerekiyor. Hakem elini cebine götürdü ve sonrasında topa müdahale yaptı dedi. Çok küçük gibi gözüken hatalar maçı değiştiriyor. Oyuncular bana ne yapalım hocam diyor. Ben bu işlerin nasıl olacağını bilmiyorum. Hakemler tamamen karar verici. Adı üstünde hakem ama bu kadar istikrarsız olunmaz. Maça hakem tarafından girişler oldu. Hakemlerle ilgili ortak nokta bulunmuyor. Eskiden bize hocalarımız az düdük çalan hakem iyidir derdi. Şimdi oyun çileden çıkıyor. Oyunu anlatmak zorlaşıyor" şeklinde konuştu.
"Hakemlerden medet ummadık"
Can Cagök, hakem kararlarının kendilerini çok etkilediğini savunarak, "Haksız yere adam atılıyor. Biraz itiraz ettik mi çık dışarı deniliyor. Bizim de kendi adımıza yakaladığımız ama gol yapamadığımız pozisyonlar da var. Hakemlerden medet ummadık. Hakemlere ses çıkartmıyoruz ama bu kadar olmaz. Yorumcular televizyonda 9-10 puanımız gitti diyor. Bunların bize bir katkısı yok. Hiçbir tedbir yok. Şikayet ediliyor oradan da bir şey çıkmıyor. Maçla ilgili Fazla bir şey söyleyemem" ifadelerini kullandı.


Erkan Sözeri: Maçı daha erken koparabilirdik

TFF 1. Lig 17. hafta erteleme karşılaşmasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Balıkesirspor’u 1-0 mağlup etti. Mücadele sonrasında Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, aldıkları galibiyeti sakat olan oyuncuları Timur ve Emircan'a armağan ettiklerini belirterek, "Bulduğumuz pozisyonlar var. Maalesef iki haftadır değerlendiremediğimiz pozisyonlar var. Bugün maçı biraz daha erken koparabilirdik. Final paslarında dikkatli olmalıyız. Yürüyüşümüze devam ediyoruz. Taraftarımıza teşekkür ederim. Oyuncularımı kutluyorum. 3 puandan buralara gelmek kolay değil. Bu emek alın teridir. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu haftadan sonra Adana Demirspor karşılaşmasına odaklanacağız" şeklinde konuştu

Hiç yorum yok: