2017-05-15

Elazığspor-Balıkesirspor l Maç Sonu Görüşler

can can gök ile ilgili görsel sonucu

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, karşılaşmanın ilk yarısında genç oyuncularının ellerinden gelenin en iyisini yaptığını ve istedikleri gibi gittiğini aktardı. Kadro darlığı yaşadıklarını kaydeden Cangök, Elazığ'a eksik kadro ile geldiklerini ifade etti.

Yedek kulübesinde bulunan 4 oyuncusunun da yeni sakatlıktan çıktığını sözlerine ekleyen Cangök, şöyle konuştu:

"Gençleri daha çok öne sürdük. Tabi ki Elazığspor çok tecrübeli bir takım. Ayağa onlarda iyi pas yapıyor. 2. devre bizi çözmeleri ve gençleri esir almaları daha kolay oldu. Elazığspor böyle davranmamalıydı. Zaten gardı düşmüş bir takım. 3 puanı alması Elazığspor için önemliydi. Bu kadar farka gitmeleri biraz yadırgadım. Ama Elazığspor'u tebrik ederiz. Onlarda bizde kümede kaldık. Zaten amacımız buydu. Bizde Urfa maçında kendimizi garantiye aldık. Bugün biraz daha gençlere şans vermek istedik. Hem onlar geleceklerini görsünler hem de biz gelecekle ilgili nasıl fikir sahibi oluruz diye baktık."


bayram bektaş ile ilgili görsel sonucu

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, 5-1 galip geldikleri Balıkesirspor karşılaşmasına ilişkin, "5 tane gol attık ve hocamızın bir sitemi vardı. Futbolun doğasında var bu ve bugün göbeğimizi kendimiz kesmek zorundaydık" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bektaş, zor bir süreçten geçtiklerini ve kulüp olarak sezon başından beri bir takım sıkıntıları yaşadıklarını dile getirdi. Galibiyetin hayırlı olmasını dileyen Bektaş, "Ben futbolcularımı canı gönülden kutluyorum çünkü en büyük pay sahibi onlardır. Sahadaki verdikleri mücadele ile bu sıkıntılara rağmen onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Karşılaşmayı değerlendiren Bektaş, şunları kaydetti:

"İlk yarı bir rahatlık vardı tabi çok kolay kazanabileceğimiz bir maç gibi gördü oyuncularımız. Çokta kötü bir gol yedik, bireysel hatadan dolayı. İkinci yarı biraz toparlayıp,biraz daha maçı ciddiye aldık. Neredeyse yedek kulübesinde maça sokabilecek oyuncu yokken yine mücadele edeceklerini biliyorduk. Gençler oynuyordu. Onlarda kendilerini göstermeye oynayacaktı ama biz ne olursa olsun profesyonel bir iş yapıyoruz. Profesyonel bir müsabakada hiçbir zaman rakibini hafife almayacaksın ve işini ciddi bir şekilde yapacaksın. 5 tane gol attık ve hocamızın bir sitemi vardı. Futbolun doğasında var bu ve bugün göbeğimizi kendimiz kesmek zorundaydık."

Hiç yorum yok: