2017-08-09

Can CANGÖK:3 Puan Alma Planları Yapıyoruz

TFF 1. Lig'de sezonun ilk haftasında pazar günü evinde Adana Demirspor'la karşılaşacak olan Balıkesirspor'umuz'da teknik direktör Can Cangök, birbirini tanıyan oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olmanın avantajını kullanacaklarını söyledi.

can cangök ile ilgili görsel sonucu

Adana Demirspor'un sıfırdan takım oluşturduğunu dile getiren Cangök, "Belki bu durumdan istifade edebiliriz. Bizim, 3-5 seneden beri yan yana oynayan bir oyuncu grubumuz var. Bu ajantajı lehimize kullanmak istiyoruz. Topla oynamayı seven bir takımız ve rakibi böyle yorabiliriz. Taraftarımızın desteği ile 3 puan almanın planlarını yapıyoruz" dedi. Çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Cangök, şöyle devam etti:

"Transfer tahtası açılırsa imkanlarımız ölçüsünde 2-3 takviye yapabiliriz. Geçen sezon kiralık verdiğimiz Uğur ve Furkan, banko oynayabilecek durumda. Okan'ın sakatlığında Bursaspor'la oynadığımız hazırlık maçında Uğur, hatasıza yakın oynadı."

Ligde çok kaliteli takımların yer aldığını ve kolay maç olmadığını belirten Can Cangök, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini kaydederek, "Eksiklerimiz de var ancak buna çözüm bulacağız. Artık tüm konsantrasyonumuzla lige odaklandık" diye konuştu.

Hiç yorum yok: