2017-09-26

Balıkesirspor-Çaykur Rizespor l Maç Sonu Görüşler

can cangök ile ilgili görsel sonucu

Balıkesirspor  teknik direktörü Can Cangök, TFF 1. Lig'in 6. haftasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Balıkesirspor olarak maçı vermemeliydik. İlk devre skoru yakalayabilseydik, çok daha farklı pozisyonlar yaşayabilirdik." dedi.

Cangök, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, üç puan silme cezasından dolayı Balıkesirspor Baltok'un daha çok puana ihtiyacı olduğunu söyledi.

İki takımın da net gol pozisyonu yakalandığına işaret eden Cangök, şunları kaydetti:

"Balıkesirspor olarak maçı vermemeliydik. İlk devre skoru yakalayabilseydik, çok daha farklı pozisyonlar yaşayabilirdik. Attığımız golden sonra kalemize fazla yaslandık. Biraz panik olduk. Çaykur Rizespor, bu ligin en güçlü takımlarından biri. Birçok oyuncusu Süper Lig görmüş oyuncular. Bu nedenle kendimizi fazla yıpratmadan yolumuza devam edeceğiz."

can cangök ile ilgili görsel sonucu

Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise bu ligde gol yiyince rakip takımın oyunu soğutmak için çalıştığını aktardı.

Karaman, 1-0 geriye düştüklerini anımsatarak, "Bizim için kayıp iki puan. Bu kadar gol pozisyonuna girip değerlendirmemiz gerekiyor. Altıncı hafta itibarıyla iki tane aleyhimize verilen penaltı var. Bir tanesi bugün diğeri de ilk haftada verildi. Bu penaltılar tartışılır. 1-0 mağlup duruma düştük. Gol atamayabilirdik bize de penaltı verilmeyebilirdi, oyunu mağlup bitirebilirdik. Buna rağmen mücadeleci ve baskılı oyunla beraberliği yakaladık." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok: