2017-12-09

Ümraniyespor-Balıkesirspor l Maç Sonu Görüşler

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, Ümraniyespor karşısında yeterince istekli ve arzulu bir oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.

TFF 1. Lig'in 15. haftasında Balıkesirspor deplasmanda Ümraniyespor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Can Cangök, "İyi oynamadık. Topu yere indirip oynayabilirdik ama olmadı. Biraz arzumuz az gibiydi. Çok kolay vazgeçtik. İyi pas yapan takımız fakat ilk devre bunları da gerçekleştiremedik. İkinci yarı mağlup duruma gelince oyunun dengesini bozduk. Bu dakikadan sonra daha dengeli bir futbol oynamak istedik. Çabuk oyuncuları fazla olan bir takıma karşı maçı 2-0'dan 2-2'ye getirmek başarı. Bugün istediklerimizi yapamamamıza rağmen 1 puan ile ayrıldığımız için mutluyuz. Ümraniyespor da çok kaliteli ve geldiği yeri hak eden bir takım. Onlara da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.




TFF 1. Lig’in 15. haftasında Ümraniyespor, sahasında Balıkesirspor  ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “Skordan dolayı üzgünüz. İlk yarı rüzgara karşı olmamıza rağmen iyi oynadık. İkinci yarı rakip sıkıntı çekmesi gerekirken biz sıkıntı çektik. Öne geçtikten sonra onların hücum hattını bildiğimiz halde açıklar verdik. Rehavet olmadı diyemem. Bir iş yapıyorsanız en iyisini yapmak zorundasınız. Çünkü averaj puanı da önemli. İki tane basit hatalarla gol yedik. Bunları kalemizde görmememiz gerekiyordu. Karşılaşmaya ağırlığımızı koymamız gerekiyordu ve bunu yapabilecek kapasitemiz vardı. Rakip de skoru bulunca kapandı. Buna rağmen pozisyonlar yakaladık. Ama bunları da değerlendirmemiz lazımdı. Büyük avantaj kaçırdık. Fakat mücadele açısından iyiydi. Balıkesirspor’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.



Hiç yorum yok: