2018-01-20

Adana Demirspor-Balıkesirspor l Maç Sonu Görüşler

Balıkesirspor 'un teknik direktörü Giray Bulak:

"İkinci yarı gollerin erken gelmesi işimizi kolaylaştırdı"

Balıkesirspor 'un teknik direktörü Giray Bulak, "Sezonun ilk yarısından farklı bir oyun tarzı sahaya yansıttık" dedi.

Adana Demirspor karşısında alınan 2-0 galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulunan Balıkesirspor 'un teknik direktörü Giray Bulak, "Ayağa iyi pas yapan, topu tutmayı becerebilen ve oyunu yönlendirmeyi daha iyi yapan bir takımız. Sezonun ilk yarısından farklı bir oyun tarzı sahaya yansıttık. 25 dakikadan sonra oyun elimize geçti. İkinci yarı gollerin erken gelmesi işimizi kolaylaştırdı. İki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Adana çok severek çalıştığım bir yerdi. Ama profesyonellik böyle bir şey. Şimdi çok severek çalıştığım başka bir yer oldu Balıkesir. Hem takımımdan hem yönetimden çok memnunum. Başkanımız maç öncesi küçük bir rahatsızlık geçirmişti. Bu galibiyeti ona adıyoruz" şeklinde konuştu.

Kubilayhan Yücel: Bireysel hatalar, disiplinimizi bozdu

Adana Demirspor'da teknik sorumlu Kubilayhan Yücel, TFF 1. Lig'in 18. haftasında Balıkesirspor Baltok'a sahasında 2-0 yenildikleri maçı değerlendirdi. Yücel, ikinci yarının başında bireysel hatalardan yedikleri gollerin oyun disiplinlerini bozduğunu söyledi.

Bireysel hatalara dikkat çekti
Yücel, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarı iyi oynadıklarını, pozisyon da bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini belirtti.

Yenildikleri için üzgün olduklarını ifade eden Yücel, "Maalesef gol atamadık. İkinci yarının başında iki bireysel hatadan yediğimiz gol, oyun disiplinimizi bozdu. Sakat ve cezalı oyuncularımız vardı, üzgünüz." diye konuştu.

Hiç yorum yok: