2018-04-26

Balıkesirspor'umuz Gazişehir Maçına Hazırlanıyor

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, spor yapan insanlar ve açık hava


ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ
28 Nisan Cumartesi günü Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak takımımız bu maçın hazırlıklarını Ali Hikmet Paşa Tesislerinde yapılan antrenman ile sürdürdü. Isınma ve pas çalışmasıyla başlayan idman, taktik ve teknik çalışmayla son buldu.

5 yorum:

Fanatik dedi ki...

Ne anlami varki artik...yaziklar olsun butun Sezon heba edildi...Ruhsuzlar topluluğu...

Adsız dedi ki...

ne kadar dandik bir site burası !! Internetin olmazsa olmazı olan "güncelleme" bu site için oldukça lüks bir kavram !
haftada bir 3-4 haberi arka arkaya servis yaparak sayfa sahibi olunduğunu düşünüyorsanız mevzuyu çok yanlış anlamışsınız siz.
Bu konuda balıkesir.org çok ama çok daha başarılıydı, bence bu işi yürütebilecek bilgiye ama öncelikle ilgiye sahip değilsiniz.

Hayalet10kolik dedi ki...

Yaşınız kaç işiniz ne hiç bilmiyorum.
Bu siteyi açtığımda sizin o söylediğiniz balikesirspor.org da yoktu herhangi bir resmi site de yoktu. 3.Ligde sürünen bir Balıkesirspor ve bunun için sürekli koşturan bir ben vardım. Tamamen bir hobi.
Zaman geçti okul bitti,askerlik,,git gel iş hayatı ve evlilikle beraber gelen çocuk.
Şuan işteyim akşam 6ya kadar güncelleme fırsatım her zaman olmayabiliyor. 1,5 yaşında oğlum var akşam gider gitmez sadece ve sadece onunla zaman geçiriyorum.Onunlayken telefon bilgisayar yada televizyon kullanmıyorum. Yani eskisi gibi çok boş zamanım olmuyor.
Kimseye güvenmediğim için siteye de yazar falan düşünmedim. Çünkü internet aleminde hele hele bir şehir takımını temsil ediyorsanız başınıza bilip bilmediğiniz çok şeyler gelebiliyor. Yılların birikimi ve tanınırlığımla ben bu konuda çok sıkıntı yaşamıyorum ama bir başkası mutlaka yaşar.
Son olarak size önerim twitterda beni takip ederseniz,daha çok ve daha çabuk bilgiye ulaşabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

öncelikle yaşımın ve mesleğimin konuyla herhangi bir ilgisi yok, ancak yine de şikayeti değerlendirip cevap yazmanız gayet şık olmuş, teşekkürler.

Elbette hepimizin beşeri ilişkileri, aileleri ve buna bağlı koşuşturmacaları var, bazen istemesek de bunlar elimizi kolumuzu bağlıyor.
Sizin de amatör ruhla verdiğiniz bu çalışmayı Balıkesir şehri ve Balıkesirspor sevdalıları sanıyorum takip ediyorlar, ancak bunun yetmediği çok geç kalındığı ve biraz daha aktif bir şekilde olması gerektiğini söylemek veya beklemek taraftarın hakkı, yoksa kısa bir süre sonra bu site de ilgisizlik ve takipsizlikden dolayı kapanmak zorunda kalacak.

Neyse eleştiriyi yapıcı olarak algılayın ve mümkünse daha aktüel, dolu dolu, geniş haberlerle gelin, zira balıkesiri sadece balikesir şehri olarak algılamayın, şehir dışı hatta yurt dışında bile şehir ve futbol takımıyla ilgili haber kaynakları arayan, bekleyen bulduğunda da sevinen yüzbinlerce insanımız var.

Ha gayret diyelim, yardımcı olalım, kimbilir belki de daha organize olabilmek için, bir kıvılcım bekleyen bir sürü insanımız da vardır.

Hayalet10kolik dedi ki...

Ben yapıcı eleştirileriniz için teşekkür ederim.
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum bundan şüpheniz olmasın.
Bu arada tüm söylediklerinizde haklısınız bunu da söylemeden geçemeyeceğim.