2018-04-16

Bizi Bize Bırakın Çekin Gidin



BALIKESİRSPORDA YÖNETİCİLİK,TEKNİK DİREKTÖRLÜK FUTBOLCULUK NE KOLAY İŞ !

Evet ne kolay değil mi?
Yıllarımızı ömrümüzü adadığımız Balıkesirspor’dan bahsediyoruz. Sırf yönetici kadrosunda adı geçsin diye yönetici olmak ne kolay. Tanımam etmem ama mesela Mahmut ÖZBULUT,Sezai DOĞAN yada Alper LALE yada diğer bir çok yöneticimiz süslü süslü ünvanlarıyla yöneticilerimiz. Balıkesirspor için ne yaptınız şimdiye kadar?

10 maçta 3 galibiyet ortalamasıyla teknik direktörlük yapan kişi,mağlukken forvet çıkarıp defans almak,orta saha çıkarıp normalde sol bek adamı orta sahaya almak yada bunun değişik versiyonlarını nasıl yaparsın? Mahalle maçı oynanmıyor Giray BULAK,bizim çocukluğumuz,gençliğimiz,ömrümüzle oynuyorsun. Ama ne kolay değil mi bizde teknik direktörlük !

Ömrümüzce çalışıp alamadığımız paraları bir transferle alan futbolcularımız,antrenmana çıkmamak nedir? Sen o sözleşmede yazan rakamı kulüp şuan vermese bile,oraya buraya şikayet edip bir şekilde hemde faiziyle almayacakmısın? Bu yaptığınız iş ahlakına uyar mı? İşyerinde her ne şartla olursa olsun 2 gün üst üste mazaretsiz işe gitme yada aynı ay içinde 3 gün devamsızlığın olsun tazminatsız işten çıkarılan o kadar çalışan varken 3 gün üst üste antrenmana çıkmayanlara bu ülkede bir yaptırım yok mu? Yada bu sözleşmelerde sadece rakamlar mı dönüyor? Genelde hep arkanızda duran taraftara kendinizi küstürdünüz. Çünkü siz bizim armamıza leke sürdünüz.
Benim iş bilmez yönetici ve teknik heyetten bu sene tek beklentim,kalan maçlara ve önümüzdeki sene tüm sezonda bu sezon şampiyon olacak anlı şanlı harbi harbi Gündoğanlı,Sütlüceli yada kısa ifadeyle Balıkesirli 21 yaş altı futbolcularımıza bu anlı şanlı armamızı formamızı teslim etmesi !

BİZİ BİZE BIRAKIN ÇEKİN GİDİN !

Hiç yorum yok: