2018-06-13

Mustafa BAHÇECİ Büyük Düşünüyor

Balıkesirspor Başkanı Mustafa Bahçeci, 7 Mayıs'ta devraldıkları kulüp yönetiminde bugüne kadar 6 milyon lira borç ödemesi yaptıklarını belirterek, "Bizim gücümüz Ali Koç gibi bir Aziz Yıldırım gibi değil. Biz garibiz ama inşallah önemsenecek rakamlarda Balıkesirspor'a desteğim olacak." dedi.

Bahçeci, kulübün değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, 7 Mayıs'ta kulübü devraldıklarında 35 milyon lira borç olduğunu söyledi.

Yönetime geldikten sonra 6 milyon liraya yakın ödeme yaptıklarını, Burak Çalık hariç tüm oyuncularla yeniden anlaşma yaptıklarını aktaran Bahçeci, sorunları halının altına süpürmek yerine tamamen ortada kaldırmak için çabaladıklarını ifade etti.

Bahçeci, kulübe gücü oranında destek vereceğini ve hayalinin Balıkesirspor Baltok adıyla mücadele veren takımlarının bir gün Avrupa'da boy göstermesi olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Tabi bizim gücümüz Ali Koç gibi bir Aziz Yıldırım gibi değil. Biz garibiz ama inşallah önemsenecek rakamlarda Balıkesirspor'a desteğim olacak. Futbolcularımızla birebir şahsen görüştüm. 'Ahlaklı olacaksınız.' dedim. Balıkesir halkını temsil ediyorlar sonuçta. Bu kırmızı-beyaz forma 52 yıllık koca bir çınar bunun ağırlığını unutmayın. Bunu da kendilerine iletim. Ahlaklı futbolcu bu kulüpte kalır ahlaksız topçuyu bu kulüpte barındırmam. Kapıdan içeri giremez. Balıkesirspor topçusu, ahlaklı, dürüst, mert olacak. TOKİ'nin arkasında bulunan toplam 153 dönümlük yeni tesis için imzalar resmen devletle karşılıklı atıldı. Tesis gelecek yıl bu zamanlar da tamamlanacak. Benim hayalim Avrupa kupalarında oynayan bir Balıkesir."

Hiç yorum yok: