2018-07-02

Balıkesirspor'umuz Sezonu Açtı

Balıkesirspor'umuz , 2018-2019 sezonu hazırlıklarına başladı.



Kulüp tesislerindeki antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Başkanı Mustafa Bahçeci, oyuncuların morallerinin yüksek olduğunu söyledi.

Bahçeci, bu sezon takımdan ümitli olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Malum transfer yasağımız nedeniyle transfer yapamadık. Bunun çok büyük bir zafiyet olduğunu düşünmüyorum. Burak kardeşimiz hariç takımımızı muhafaza ettik. Takımımız bir hafta kadar burada olacak. Bu dönemden sonra kamp dönemini başlatacağız. Kampımız Afyonkarahisar'da olacak. Afyonkarahisar'da Bursaspor ile bir hazırlık maçımız olacak. Daha sonra ağustosun ilk haftası İzmir'de dörtlü turnuva yapacağız ve sezona hazır hale geleceğiz."

Geçen yıl 3 puanlarının silinmesine neden olan kulüp lisansını bu sene almak için eksikleri giderdiklerini dile getiren Bahçeci, "Lisans konusunda sıkıntı gözükmüyor. Önümüzdeki hafta sonuna kadar federasyon belgemizi düzenler." ifadelerini kullandı.

- Bulak: "Hedefimiz Balıkesirspor'u Süper Lig'e çıkarmak"

Teknik direktör Giray Bulak, kadrolarını koruduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Gençlerimiz var, onların önünü açacağız. Onları seçme anlamında adımlar atacağız. Doğabilecek yeni bir Balıkesirspor'un temellerini atacağız. Hedefimiz Balıkesirspor'u Süper Lig'e çıkarmak. Transfer yapmadık diye bu hedeflerimizden vazgeçecek değiliz. Daha iyi bir birlik beraberlik ve kalbi ortaya koyarak bir hikaye yazacağız."

Balıkesirspor'umuz, daha sonra teknik direktör Bulak yönetiminde yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Hiç yorum yok: