2018-09-03

Elazığspor-Balıkesirspor l Maç Sonu Teknik Direktör Görüşleri

Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında, Balıkesirspor 'a sahasında 2-1 mağlup olan Tetiş Yapı Elazığspor'un teknik direktörü Orhan Kaynak, kazanmayı çok istedikleri bir maçtan mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunda Kaynak, 3 puan için sahaya çıktıklarını ancak hiç istemedikleri bir mağlubiyet aldıkları belirtti.

İlk yarıda 1-0 öne geçtiklerini ifade eden Kaynak, şöyle konuştu:

"Çok arzuladığımız, 3 puan almak istediğimiz bir maçtı, üzgün olduğumuzu söyleyebilirim. Oyuncularımın 1-2 tanesinde mide rahatsızlığı vardı. Tabii ki hücum oyunu oynamak istediğiniz zamanda o beceride oyuncularım, forvetim yok. Bahaneleri sayarsak bir sürü sıkıntılarımız var. Yeni gelen oyuncularımız fiziksel olarak hazır değil, zihinsel olarak burada olmaları lazım. Milli takım arasını iyi değerlendirip, moralleri yükselteceğiz. Galibiyet serisi yapabilecek kapasitede bir takımız, oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. Elazığspor'un bütünleşmeye ve birlikteliğe ihtiyacı var. İnşallah bu milli takım arasından sonra galibiyet serisini yakalarız."

Bulak: "3 puan büyük moral oldu"

Balıkesirspor  Teknik Direktörü Giray Bulak ise ilk yarıda rakibe oranla daha iyi oynamalarına rağmen futbolcuların anlık bir telaşı sonucu 1-0 yenik duruma düştüklerini dile getirdi.

Maçın sonuna kadar iyi mücadele ettiklerini sadece golü bulmakta zorlandıklarını vurgulayan Bulak, şunları kaydetti:

"Gol atmakta zorlandığımız bir gerçek. Milli takım arasındaki üç günlük izin için 3 puan büyük moral oldu. Bu 10 günde daha iyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz, bu da mutlaka lige yansıyacaktır. Geçen hafta yaşadığımız talihsizliği burada telafi etmiş olduk. Elazığspor çok sevdiğimiz bir takım, Elazığ çok sevdiğimiz bir şehir. Orhan hoca kardeşim gibidir, kendisine çok üzüldüm ama futbol bu, bir taraf kaybediyor, bir taraf kazınıyor. Elazığspor'a bundan sonrası için başarılar diliyorum."

Hiç yorum yok: