2018-11-06

İstanbulspor-Balıkesirspor l Maç Sonu Teknik Direktör Görüşleri

Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Zafer Hisarcıklı, yaşanılan sakatlıkların kendilerini çok etkilediğini söyledi.
Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında İstanbulspor evinde Balıkesirspor'u 3-0 mağlup etti. Müsabaka ardından konuşan Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Zafer Hisarcıklı sakatlıkların kendilerini çok etkilediğini ifade ederek, "Transfer yasağımız var. Eksikte kalınca bunlar bizi çok etkiliyor. İlk yarıda bize yakışmayan bir oyun ortaya çıktı. İkinci yarı ne kadar dengelesekte istediğimiz sonucu alamadık. O yüzden istemediğimiz bir sonuç meydana geldi. Bu böyle gitmeyecek. Oyuncularımız daha önce çok iyi müsabakalar oynadı. İnşallah bundan sonra daha iyi olup Balıkesirspor'u daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız" dedi.

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkrıkçı, "Bizim için çok önemli bir maçtı ve galip gelerek stresi attık" diye konuştu.

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında İstanbulspor evinde Balıkesirspor'u 3-0 mağlup etti. Müsabaka ardından konuşan İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, rakibe geçmiş olsun dileyerek, "Bizim için çok önemli bir maçtı ve galip gelerek stresi attık. İnşallah daha iyi çalışacağız. Önümüzdeki hafta daha iyi hazırlanacağız. İnşallah İstanbulspor'un üst sıralarda olması için çabalayacağız" dedi.

Hiç yorum yok: