2019-01-07

Alacaklar 9 Ocak Tarihine Kadar Ödenecek



Balıkesirspor ’ta Başkan Mustafa Bahçeci’nin Antalya ziyareti sonrası yüzler gülmeye başladı. Başkan Bahçeci, futbolculara alacaklarının 9 Ocak çarşamba gününe kadar ödeneceğini açıkladı.

Antalya’ya sadece futbolcuların alacakları ya da kamptan ayrılan iki futbolcu için gitmediğini ve hepsiyle bire bir görüşmeler yaptığını vurgulayan Başkan Bahçeci, “Allah razı olsun. Hepsi çok karakterli futbolcular. Durumu anlayışla karşılıyor ve çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizde futbolculara hak ettikleri ödemeleri en kısa zamanda yapacağız.Çarşamba gününe kadar alacaklarını ödeyeceğiz. Bizim elimizi kolumuzu bağlayan olay transfer yasağıdır.Bu yasak nedeniyle transfer yapamıyoruz. Bu durumda kadromuzu korumamız gerekiyor. Futbolcularımızın iyi niyeti büyük önem taşıyor. Kendilerine fedakarlıkları ve anlayışları için teşekkür ediyorum” dedi.

Kulüplerin borçlarının Ziraat Bankası tarafından ödenerek yapılandırılacağı şeklindeki haberleri de değerlendiren Bahçeci, “Devletimiz böyle bir imkan sunarsa biz de kulübün menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparız” dedi.

Başkan Bahçeci’nin ziyaretinin ardından Okan Alkan‘ın sözleşmesini 2 yıl daha uzattığı bildirilirken, kaleci Vukovic ve stoper Tomislav Glumac da “hiç bir yere gitmiyoruz” mesajı verdi.

Hiç yorum yok: