2019-12-30

Balıkesirspor'umuz İlk Yarı İstatistikleri l 2019-2020 Sezonu

TFF 1. Lig 2019 / 2020 futbol sezonu ilk yarısı tamamlandı.

Takımımız iç sahada oynadığı 9 müsabaka sonunda 5 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgiyle 18 puan topladı. Rakip kalelere attığımız 13 gole karşılık, kalemizde 5 gol gördük.

Dış sahada oynadığımız 8 müsabaka sonunda 1 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle geriye dönerken 6 puan toplayabildik. Rakip kalelere 4 gol attık, kendi kalemizde ise 8 gol gördük.

Oynadığımız toplam 17 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyet elde ettik. Rakip kalelere toplam 17 gol atabildik, kalemizde ise 13 gol gördük. Elde ettiğimiz 24 puan ve +4 averajla ligimizin ilk yarısını 9. sırada tamamladık.

Oynadığımız maçlarda rakip ağlara; Rahmi Anıl Başaran 5 gol, Antonıo Mrsıc 4 gol, Foxi Kethewoama 3 gol, Tomıslav Glumac 2 gol, Aly Male 1 Gol, Okan Alkan 1 gol, İbrahim Halil Çolak 1 gol atarak skora katkı yapan futbolcularımız oldular.

Resim

2019-2020 sezonu ilk yarısında Balıkesirspor'umuz'un en golcü ismi 19 yaşındaki genç forvetimiz Rahmi Anıl BAŞARAN oldu.

Altyapımızda 6 sezondur mücadele eden genç isim 5 gole imza attı.

Bu başarısıyla U20 milli takımına davet edildi ve Fransa'ya karşı ilk 11'de oynadı.



Doğa İşeri 3, Oğuzhan Çapar, Foxi Kéthévoama 2, Mahatma Osumanu Otoo, Aly Malle, Antonio Mršic, Okan Alkan 1 gol pası göndererek attığımız gollere katkı sağladılar.

Sezonun ilk yarısında tüm maçlarımızda forma giyen iki isim var.

ResimResim

Andrija Vukovic ve Oğuzhan ÇAPAR

Bu iki isim 17 maçın tamamında 90 dakika mücadele etme başarısı da gösterdiler.

Her iki isim Balıkesirsporumuzun adeta istikrar abidesi oldular.

Her iki oyuncumuzu da kutluyoruz.


Futbolcularımız Rahmi Anıl Başaran 16 maç, Doğa İşeri, Okan Alkan, Mahatma Osumanu Otoo 15 maç, Furkan Çil, Foxi Kéthévoama 14 maç, Serdar Güncü, Antonio Mršic, Tomislav Glumac 12 maç, , Aly Malle 10 maç, Nermin Hodzic, Celal Emir Dede 7 maç, Abdulkadir Kayalı 6 maç, Sezer Özmen, Batuhan İşçiler, Anıl Taşdemir, Cenk Güvenç 4 maç, Kağan Kayalı, Emirhan Çakır, Berkay Aykurt 3 maç, Okwuchukwu Francis Ezeh, Görkem Fidan, İbrahim Burak Doğan, Nemanja Andušic 2 maçlık süre aldılar.

Oynadığımız lig ve kupa maçlarında 3 kırmızı ve 39 sarı olmak üzere toplam 42 kart gördük.

Sezonun ilk yarısında takımımızda en çok kart gören iki isim gördükleri 5 sarı kart ile;

ResimResim

Serdar GÜNCÜ ve Aly Malle

Serdar GÜNCÜ pozisyon gereği kartlar görürken,Aly Malle ise gereksiz yere ve itirazdan gördüğü kartlar dikkat çekti.


TFF 1. Ligde ilk devre gerçekten zorlu maçlar oynandı, ligin ilk sırasında olan Hatayspor ile 12 puan, lig ikincisi Erzurumspor ile 6 puan farkımız var, playof potasının ilk sırasında olan Keçiörengücü ile 4 puan, son sırasında olan Bursaspor ile 3 puan farkımız bulunmakta.

Düşme potasının en üstünde 16. sırada olan Boluspor’un 11 puan, son sırada bulunan Eskişehirspor’unda 18 puan önünde bulunmaktayız. Ligimizin playof basamağına çok yakınız, ikinci yarıda oynayacağımız maçlarda alacağımız puanlarla sezona başlarken belirttiğimiz ligde kalma hedefini tutturarak, ligimizin gidişatına göre de playof oynamak gönlümüzden geçiyor.


Balıkesirspor'umuz'un ilk yarıda en dikkat çekici isimleri bana göre Serdar GÜNCÜ ve Antonio Mrsic oldu.

ResimResim

Performansını bildiğimiz yada tahmin ettiğimiz futbolcuları buraya yazmıyorum ama yukarıda yazdığım bu iki isim kendilerini bize karşı çok iyi gösterdiler bana göre.


Sezonun ilk yarısında en az 10 maç oynayıp hayal kırıklığı yaratan isimlerimiz

ResimResim

Mahatma Otoo ve İbrahim Halil ÇOLAK

Bildiğimiz etkinlikliklerinden uzaktılar ve kendilerini gösteremediler

Takıma kiralık gelen tüm isimler yine az forma şansı bulsalarda hayal kırıklığı diyebiliriz














Hiç yorum yok: