2019-12-29

Ramazan KURŞUNLU: Her Puan Çok Önemli

ALDIĞIMIZ HER PUAN ÇOK ÖNEMLİ

Aldığımız her puan bizi yukarıya taşımak adına çok önemli.
Bugün oynadığımız maçta savunmadan topu çıkarırken hata yaparak topu kaybedince Osmanlıspor takımı kalemize gelmeden golü buldu.
Takımımızdan hafta içinde oyuncu kaybettik,  sıkıntılı bir süreç yaşarken giden oyuncuların yerine daha az süre alan oyuncularımızı monte etmeye çalışıyoruz.
Bugün oynayan oyuncularımın son dakikaya kadar gayretli bir şekilde mücadele etmeleri beni fazlasıyla mutlu etti. Bizimle devam eden ve ötesinde kulübümüzle sözleşmelerini uzatan oyuncularımızın olması Takımımız içindeki inancı ve bağlılığı göstermektedir.

Buda yaşanılan olumsuzlukların önüne geçecek ve takımımız ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanacaktır.
Bugün aldığımız bir puan daha önce de ifade ettiğim gibi çok önemli ve değerli.  Uzun lig yarışında maç kaybedilmeden alınan her puan hedefe gitmek açısından katkı sağlayacaktır.
Takımımız yaşadığı bütün sıkıntılara rağmen birlik ve beraberliğini devam ettirerek ligin ikinci yarısına üst sıralara tırmanmak amacıyla hazırlanacaktır.
Balıkesirspor’a gönül veren taraftarlarımıza sözümüzdür ki; Balıkesirspor’ umuzu hak ettiği noktaya birlik ve beraberlik içinde mutlaka taşıyacağız.

Hiç yorum yok: