2009-10-05

2009-2010 Sezonu 7.Hafta l Bursa Nilüferspor:0 Balıkesirspor:2



Grubumuzda 7.hafta karşılaşmasında deplasmanda Bursa Nilüferspor ile karşılaştık ve karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldık.Gollerimizi Cemre ve Yunus attı.Böylece oynadığımız 6 karşılaşmada 5 galibiyet 1 berarlikle liderliğimizi devam ettiriyoruz.

2009-2010 Sezonu 7.Hafta l Bursa Nilüferspor:0 Balıkesirspor:2



Maç Linki;http://www.youtube.com/watch?v=vXdaI9JG_tA

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hahha ulan takımınız tarihinin en iyi başlangıcını yapmış hala götünüzün dibindeki yere 1 otobüs gidiyorsunuz.Şimdi yalanlarsınız bunu ama spikeriniz söylüyor bunuda belirteyim.Biz en kötü zamanımızda 1 otobüs gidiyoruz.Geçen sene her deplamana gitmemizde bunun kanıtıdır.Her zaman takımımızın yanındayız.
Kronikler heryerde!

Hayalet10kolik dedi ki...

Adsız;

35 kişilik yer ayrılmış.Bunu biliyormusun.İşkembeden sallamaya devam.Bu maça toplam 6 otobüs gidilecekti.Ancak Nilüfer yönetimi karşı çıktı ve sadece 35 kişi yer ayırdı.Dün orada o stad yıkılsaydı olay olacaktı ama yıkmaya ramak kalmıştı ki bizi başka bir stada aldılar.Her neyse ya ne anlatıyorsak.!Bekara kar boşamak kolay.

Kaldı ki sen bilmezsin ama biz 80 kişi maçı izlemedik.Stada giremedik bile,neyse sen oturduğun yerde sallamaya devam et.Biz her yere gittik,her yere gideriz.Sırılsıklam olur desteğimizi yine veririz.Aynen dün olduğu gibi..