2010-04-26

Çalışmalar Tam Gaz Devam !

Bandırmaspor-Anadolu Üsküdarspor

Karşılamanın orta hakemi Muğla Bölgesi’nden Ali Zağlı rakibin sert futboluna karşı yetersiz kalırken, Bandırmaspor’lu oyunculara gösterdiği kolay sarı kartlarla tepki topladı. Bandırmaspor kaptanı Mustafa, Ercan ve Erhan gördükleri 4. Sarı kartlarla cezalı duruma düştüklerinden gelecek haftaya Bandırma’da oynanacak Siirtspor maçında forma giyemeyecekler..


Balıkesirspor-Araklıspor

Karşılaşmanın hakemi İstanbul bölgesinden Erdem İren verdiği kolay ve alaksız fauller ile saç baş yoldurdu..Cihan'a verdiği çok ucuz verdiği kartlarla 2 sarı karttan kırmızı kart görmesine 5 dakikalık uzatmayı yaklaşık 8 dakika oynatmasıyla adeta tüm tribünleri ve takımımızı delirtti,Araklıspor'lu kişi başı 5000tllik futbolcuları ise cesaretlendirdi..Maçın bitimiyle birlikte ise çıkan tartışmalarda takımımızın en önemli isimlerinden Erhan Kayar direkt olarak kırmızı kart gördü..Cihan ve Erhan Kırıkhan deplasmanında forma giyemyecekler..



Darıca Gençlerbirliği maçında kişi başı 2500 tl iddiaları
Araklıspor maçında kişi başı 5000 tl iddiaları
Araklıspor maçı öncesi Siirtspor camiasının Araklı çıkarması..Buyrun;

Merkez Hakem Kurulu Eski Başkanı Bülent Yavuz'un Siirtli ve Siirtspor maçlarına gitmesi..Buyrun Siirtspor-Kırıkhanspor maçı;



Bunları yapan Fadıl Akgündüz.. Kim ?


HER ŞEY ‘İMZA’YLA BAŞLADI
Türkiye Fadıl Akgündüz’ü ilk olarak yüzde 100 yerli otomobil rüyası olan ‘İmza’ ile tanımıştı. Cenevre otomobil fuarında tanıttığı İmza isimli otomobilin prototipine haciz konulmuştu. Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Jetpa’nın Hadımköy’de yapımına başlandığı Jetkent evleri yarım kaldı. 1990’lı yılların sonunda Siirt Jetpaspor’u aldı. 2000-2001 sezonunda Türkiye 1. Lig’den düştü. Yurt dışındaki işçilerden, ortak yapma vaadi ile 6 milyon mark topladı. 200 kişi suç duyurusunda bulununca hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan toplam 494 ile 1235 yıl arasında hapis istendi. Bunun üzerine yurt dışına kaçan Fadıl Akgündüz hakkında gıyabı tutuklama kararı çıkarıldı, bu karar İnterpol’e iletildi. İsviçre’de tespit edildi. Adalet Bakanlığı’nın iade taleplerine rağmen yeri tespit edilemediği için Türkiye’ye getirilemedi.
Kaçak olmasına 2002 seçimlerinde Siirt’ten bağımsız aday oldu ve seçildi. Yüksek Seçim Kurulu, Siirt seçimlerini iptal etti. Milletvekilliği düşen Fadıl Akgündüz, cezaevine gönderildi. 14 ay cezaevinde kalan Fadıl Akgündüz, 2006 yılında verilen para cezası kararı ile cezaevinden çıktı. Yargıtay’a yapılan itiraz ile dava yeniden görüldü. Ancak bu kez mahkeme ‘zamanaşımı’ kararı verdi.



Dolandırmadığı insan kalmayan Fadıl Akgündüz 8 haftadır parasını vermediği Siirtspor futbolcuları içinde bu kadar üçkağıtcılık düşünüyormudur acaba? Bu ülkeden kaçan Fadıl Akgündüz her maçımızdan önce her rakibimizle bu kadar içli dışlı mı olacak,her rakibimize teşvik primi mi vaad edecek yoksa Siirtli olan Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Bülent Yavuz yoluyla 2.lig yolundaki rakipleri olan Balıkesirspor ve Bandırmasporun maçlarında dalaverayla,ucuz kartlar,fauller,fazladan maç uzatmaların olmasını mı sağlayacak..Buyrun efendim Siirtspor'un bu haftaki karı;


Bu hafta karşılaşacağı Bandırmaspor'un kaptanı dahil olmak üzere 3 kart cezalısı futbolcusunun olması

Rakibi Balıkesirspor'un ise defansının belkemiği başta olmak üzere 2 önemli isminin kart cezası..


Adam gibi rakip istiyoruz !

2 yorum:

56siirtli dedi ki...

Siz gerçekten küçülmeye başladınız ya olamaz böyle bişey gerçekten ayrıca tamamen taraflı haber yapıyosunuz Siirtspor dün oynadığı torbalıspor maçına geçen hafta keçiören maçında attığı golden sonra sevinirken daha doğrusu orta sahaya koşarken hiç kimsenin anlamadığı şekilde sarı kartlar verilince 3 as oyuncusundan yoksun çıktı hemde 1 i defansın bel kemiği biri orta sahanın kralı diğeri de forvetimiz yani her mevkiden bi adamız yoktu.Bu maçı alamasak diğer maçların önemi kalmayacaktı zaten.Ayrıca dünde 1 adamımız kırmızı yedi.Size oluoyda bize olmuyomu yani.İyice abarttınız bu işi maçtan önce 5000 rakamı yoktu ağzınızda şimdi nası olduda öğrendiniz a çok pardon nerenizden uydurdunuz bu rakamı.2 takımınızdan biri puan kaybettimi herkes Siirti bellemişya kafasında hemen Siirte sallıyorsunuz.Ama hak yiyorsunuz arkadaşlar kendinize gelin 7 haftadır sahada savaşarak kazanan topçuların hakkını yiyorsunuz.Bu hafta gidecez orda bandırmayı yenecez ama unutmayın hakkımızla değil teşvikle bandırmalı topçulara da 100 er bin tl verecek Fadıl Akgündüz.Hatta Kırıkhana da 50 şer bin yollayacak ki Kırıkhan yensin sizi.İyice haddinizi aştınız siz.Kendinize gelin böyle taraftarlık olmaz takımını seversin gider tribünde desteklersin çıkıpta böyle yalan yanlış haberlerle hak yemezsin.O topçuların haklarının hesabını nasıl vereceksiniz çok merak ediyorum.Balıkesiri de korku salmış biz orda bandırmayı yenerizde onlar Kırıkhana yenilirse 2.lig gidecek diye kendi sitelerinden bandırmaya destek olalım diye haber yapmışlar.Daha 3-4 hafta önce yediniz birbirinizi şimdi ne bu samimiyet.Daha fazla küçülmeyin arkadaşlar kendinize gelin anladık sizi korku kaldı ama malesef korkunun ecele faydası yok bu gruptan çıkacak bu takım.Kendinize gelin daha fazla küçülmeyin.

Adsız dedi ki...

dolandırmadığı insan yok diyorsun bana dolandırdığı 1 kişiyi göster söyle bu adamı dolandırmışş ve bu adam fadıl akgündüze dava açmış.. gösteremezsen şerefsizsin çünkü sen doğan medyanın her dediğine inanırsın nede olsa doğuya yatırım yapmak doğan holdingin işine gelmiyor ama bunu görmiyecek kadar körsün kör...