2010-06-24

Soner Ergençay ve Serkan Silan Balıkesirspor'umuzda !

Soner Ergençay ve Serkan Silan Balıkesirspor'umuzda !


Bu sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Balıkesirspor, iç ve dış transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kırmızı - beyazlı yönetim, geçen sezon Eyüpspor'da forma giyen Soner Ergençay ve Konya Şekerspor'un sol bek oyuncusu Serkan Silan'la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesirspor yönetimi ayrıca, geçen sezon takımda forma giyen golcüsü Ali Öztürk'le de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Dış transferde 8, iç transferde ise 10 futbolcuyla anlaşan Kırmızı-Beyazlılar kaleci ve forvet arayışına girdi.

13 yıl aradan sonra bu sezon yeniden TFF 2.Lig'e yükselen Balıkesirspor, iç ve dış transferde arda arda imzaları attırmayı sürdürüyor. Kırmızı - beyazlı ekibin uzun süredir görüştüğü Beşiktaş altyapısından yetişen ve geçen sezon Eyüpspor'un formasını giyen Soner Ergençay ve Konya Şekerspor'un sol beki oyuncusu Serkan Silan'ı renklerine bağladı. Ayrıca takımın forvet oyuncusu Ali Öztürk'ün de sözleşmesi 2 yıl uzatıldı.

Balıkesirspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Başkan Tuna Aktürk, 2. Başkan Yusuf Özenç, Asbaşkan Sabri Sarı ve Metin Mengüç hazır bulundu. İmza töreninde konuşan Başkan Aktürk, transfer sezonu bitinceye kadar çalışmalarına devam edeceklerini ve önemli oyuncuları kadrolarına kattıklarını söyledi.

Bank Asya 1. Lig hedefi olan Balıkesirspor'la anlaştığı için mutlu olduğunu belirten Soner, "Balıkesirspor forması giyeceğim için çok mutluyum. Hayatımda yeni bir döneme giriyorum. İnşallah bu dönemde performansımla Balıkesirspor'a katkı sağlayacağım." dedi.

Kırmızı - beyazlıların bir diğer dış transferi Serkan Silan ise geçen sezon Konya Şekerspor formasıyla 37 karşılaşmaya çıkıp 2 kez de gol sevinci yaşadığını belirterek, "Fenerbahçe altyapısında yetiştikten sonra kariyerime İzmirspor,Telekom, Marmaris Belediyespor ve Konya Şekerspor'da devam ettim. Geçen sezon Konya Şekerspor'un başarısı için ter döktüm. Bu sezonda Balıkesirspor'un Bank Asya 1. Lig hedefine katkı sağlayacağım." dedi.

Balıkesirspor'un geçen sezon gol kralı olarak ligi bitiren oyuncusu Ali Öztürk de 2.5 yıldır Balıkesirspor camiasının içinde olduğunu, burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.



Hayırlı olsun...

Hiç yorum yok: