2010-08-31

İyi Diyelim İyi Olsun

İyi Diyelim İyi Olsun



29 Ağustos 2010 Pazar.. 13 yıl sonra 2.ligde ilk maçımızın oynandığı tarih oldu... İlk maçımız deplasmanda Ofspor ileydi..Bir gazeteci abimin davetine rağmen işlerimdeki yoğunluktan dolayı Ofspor deplasmanına gidemedim..Ama üç aşağı beş yukarı karşılaşmanın nasıl geçtiğini öğrendim..

Öncelikle bu zorlu deplasmanda Trabzon'da yaşayan ve Balıkesir'den Of'a giden bir kaç Balıkesir'liye teşekkür etmek istiyorum.. Orada Balıkesirspor atkısı açmaları,golümüzde sevinmeleri futbolcularımızın kendilerine güvenmelerini sağlamıştır.. 20-25 kırmızı-beyaz sevdalısı sağolsun varolsun.. 10lar Her Yerde !


Karşılaşmaya kalede; Sinan, defansta; Fatih Kara,İskender,Serkan Silan,Selçuk,orta sahada;Koray,Yakup,Soner,Emre İşçiler ve forvette; Sinan, Mustafa Kocabey 11'i ile başladık.. İlk dakikalarda rakibimizi kendi sahamızda bekledikten ve bir kaç tehlike atlattıktan sonra ilk yarının sonlarına doğru oyunda kontrolü sağlayıp pozisyonlar üretmeye başladık ancak sonuç alamayınca ilk yarı golsüz sona erdi..

İkinci yarı başladığında,hemen 48.dakikada ceza sahası dışından güzel bir gol yedik ve adeta şok olduk.. Bu dakikadan sonra golü arayan Balkes'imiz.. 60.dakika'da Ofspor'lu futbolcunun eline çarpan top sonucu kazandığımız penaltı atışını Mustafa Kocabey gole çevirdi ve karşılaşma 1-1'e geldi..Bu dakikadan sonra iki takımın atakları sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı..


Karşılaşmadan sonra ulaştığımız arkadaşlarımız ise kendilerinin Ofspor deplasmanında çok iyi karşılandıklarını söylediler.. Takımımızın iyi oynadığını,her iki takımında galibiyet için çok çalıştığını beraberliğin bizim için kabul edilebilir bir sonuç olduğunu söylediler..İnternet ortamında Ofspor kaynaklı sitelerde daha iyi oynadıklarını söyleyen,haklarının yendiklerini söyleyen Ofspor'lular ile ilgili ise Of'ta yaşayan ve dün maça giden bir Balıkesir'li abimize ulaştım ve buna tamamen güldü ve Of'lular abartmayı çok severler.. O yüzden biraz abartmışlar dedi..Bilmiyorum artık doğru mudur yanlış mıdır...


Bu beraberlikle 2.lig'e deplasmanda aldığımız 1 puanla başlıyoruz..Maçtan sonra hemen hemen herkesin söylediği gibi sanırım iyi bir sonuç.. Öyleyse;

İyi Diyelim İyi Olsun !


Ofspor:1 Balıkesirspor:1
29.08.2010

2 yorum:

umit dedi ki...

hepimize hayırlı olsun ikinci lig,

-hoş biz üç tane yedik-
nasıl bir uğursuzlukla bir türlü bırakmıyor yakamızı,

Hayalet10kolik dedi ki...

Aynen hepimize hayırlı olsun..
Sanırım Kocaelispor'lusunuz eğer bizim gruptaysanız.. İzledim maçınızı Serdar şık bir gol atmış ama güzel gollerde yemişsiniz..
Yeriniz buralar değil ama futbolun adaleti de yok..
Bakalım zaman neyi gösterecek..