2011-12-23

Söz Sırası Kral'da ! l Ali ÖZTÜRK

Söz Sırası Kral'da ! l Ali ÖZTÜRK



1-Öncelikle Ali bize kendini tanıtırmısın?


12 Nisan 1987 Kayseri dogumluyum.Ancak 23 yıldır Balıkesir Altınolukta oturuyoruz..2008 yılından beri ise Balıkesirspor'umuzda mücadele ediyorum..


2-Balıkesirspor'umuza Balıkesir Belediyespor'dan geldin ve 5 yıldır Balıkesirspor'umuz'dasın.. Belediyesporda oynayan her futbolcunun hayali Balıkesirspor'da oynamaktır herhalde..Balıkesirspor'umuz seni istediğinde neler düşündün,Balıkesirspor'umuz'daki o ilk başlardaki hedeflerin nelerdi?


Evet kesinlikle dediginiz gibi sadece Belediyespor degil tüm Balıkesir amatör liginde oynayan oyuncuların en büyük hayalidir Balıkesirspor.Balıkesirsporun beni istediginde tarifi imkansız bir mutluluk yaşadım.Öncelikli hedefim beni bu takıma layık görenlerin yüzünü kara çıkartmamaktı.


3-Taraftarlarımızın taktığı lakabınla " Kocapabuç " olarak anılıyorsun hep,takım içerisinde herhangi bir lakabın varmı.. Kocapabuç lakabı ilginç ve bir o kadar güzel gibi geliyor bana..Sen bu lakaptan memnunmusun?


Takım içerisinde bir lakabım yok ama taraftarlamızın takmış oldugu Kocapabuç lakabını çok sempatik buluyorum.

4-Balıkesirspor'umuz'un yıllar sonra liglerde çıkardığı ilk gol kralı sen olmuştun 3.ligden 2.lige çıktığımız sezonda.. Gol attığın kadar,attırma özelliğininde fazla olduğunu düşünüyorum..Pivot santrfor olarak görürsek seni,senin için gol atmak mı attırmak mı daha kolay oluyor? Tek forvet mi yoksa çift forvet olarak mı oynamak istersin?


Forvet oyuncusu olarak insan en çok gol atmaktan mutlu olur ama mücadeleye dayalı bir oyun stilim oldugu için benim için gol attırmak daha kolay.Çift forvet oynamak her zaman forvet oynayan oyuncular için avantajdır diger forvetin yükünü hafifletir..

5-Şuan grupta lideriz ve hedefimiz tabiki BANK ASYA 1.Lig..Bu yolda rakibimizin hangi takımlar olacağını düşünüyorsun..Sence kaç puan topladığımızda direk olarak BANK ASYA 1.Lig'e çıkarız?


Bence şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz Şanlıurfa olarak görüyorum.Puan olarak bir tahmin getiremiyorum ama en az hatayı yapan takım şampiyonlugu gögüsleyen ekip olacaktır..

6-Balıkesirspor'umuz'da şuanki kadroda en eskilerden birisisin..Ve sözleşmenide 2015 sezon sonuna kadar uzattın.. Balıkesirspor'umuz'da kalıcı olmak,futbolu Balıkesirspor'umuz'da bırakmak hayalin varmı?



Futbola profosyonel olarak ve çok sevdigim kulubümde olmaktan dolayı çok mutluyum.Burası benim ilk göz agrım burada kalıcı olmak burda futbolu bırakmak Balıkesirsporla süper ligde olmak en büyük ideallerim diyebilirim..

7-Kayseri doğumlu olmana rağmen bence sen bir Balıkesirli futbolcu sayılırsın..Zaten futbola yaşadığın Altınoluk'ta başladın..Balıkesirli olduğunu düşünürsek Balıkesirspor'da oynamanın ne gibi avantajları ne gibi dezavantajları var?


Evet Kayseride dogdum ama 1 yaşımdan bu yana Balıkesir Altınolukta yaşıyorum.Balıkesirli olmanın en büyük avantajı galibiyet aldıgında takım iyi gittiginde insanların yolda yürürken bile tebrik etmeleri esnafların çay içmeye davet etmeleri gibi çok güzel duyguları var.Dezavantajı dersek kötü sonuçlardan sonra insanın kendi içinde yaşadıgı huzursuzluk başkada yok.Sağolsun halkımız iyi gündede kötü gündede hep yanımızda..

8-Genel olarak alt ligleri takip eden arkadaşlarımla görüştüğümde soruları forvette oynayan uzun boylu futbolcunuz kim,nerden aldınız bu futbolcuyu diyorlar..Balıkesirspor'umuz için şans olduğunu düşünüyorum..Çünkü ne 3.ligde ne 2.ligde senin gibi bir forvet tipi gördüğümü söyleyemem..Uzun boyunun avantaj olduğunu düşünüyormusun?


Son yıllarda futbolun biraz daha fizik güce dayalı oldugunu söylersek avantajının çok oldugunu düşünüyorum..

9-Dünyada ve ülkemizde örnek aldığın futbolcu varmı..? İbrahimovic'e benzetildiğin bir dönem olmuştu,sende öyle olduğunu düşünüyormusun?


Kendime her zaman Hakan Şükürü örnek alırım ufaklıgımdan bu yana.Sağolsun taraftarımız iyimser davranıp benzetmiş ama İbrahimoviç gerçekten bambaşka bir forvet..

10-Kırmızı-beyaz senin için neyi ifade ediyor..Atatürk Stadı senin için ne demek?


Kırmızı beyaz benim için ilk önce miili bayragımızı ifade ediyor.Atatürk stadı ilk Balıkesir Üniversitesi mülakatlarına girdigimde okulumu kazandıgım belkide bu olanlara ilk imzamı attıgım yer olarak yeri çok ayrı bende..


11-10Kolikler hakkında neler düşünüyorsun..


10kolikleri gerçekten çok ateşli buluyorum iyi gündede kötü gündede içerde dışarda hiçbir zaman yanlız bırakmadıkları ve sürekli destekledikleri için burdan hepsine teşekkür etmek istiyorum..

12-Blogumuzu takip ediyormusun..Blog hakkındaki düşüncelerini bizimle paylaşırmısın


Blogu sürekli takip ediyorum gerçekten maçı izleyemeyenlere Balıkesir dışında yaşayanlara özellikle çok faydası oldugunu düşünüyorum.Takım ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilecekleri bir yer oldugunu düşünüyorum..

13-Son olarak bizleri takip edenlere neler söylemek istersin?

Taraftarımız her zaman oldugu gibi bundan sonrada arkamızda itici güç olmaya devam etsinler.Bu sene bu takım Allahın izniyle Bankasyaya çıkıcak bundan kimsenin şüphesi olmasın..


ALİ ÖZTÜRK


...............................

Bu güzel röportaj için Ali ÖZTÜRK'e can-ı gönülden teşekkür ediyorum..
Futbolcularımızla yapacağımız röportajlar devam edecektir..



Hayalet10Kolik

4 yorum:

Emrah İpek dedi ki...

Röportaj için tebrikler. Ancak benim röportaj içeriği ile ilgili bir görüşüm olacak. Röportajda Ali Öztürk ile ilgili, daha önceden bilmediğim, yeni öğrendiğim hiçbir şey yok. Derinliği olmayan , yüzeysel sorulara verilmiş yüzeysel cevaplar gibi geldi bana. Bence sorularını biraz daha klişe sorular dışından seçmelisin. Bizim Ali Öztürk ile ilgili bildiğimiz herşeyi sen sormuşsun o da yanıtlamış. Röportaj, soruların klasik ve bilinen olması sebebiyle heyecan vermiyor. Örneğin çok gol kaçırması hakkında ne düşünüyor, tekniği geliştirmek için takım antrenmanı dışında bir çalışma yapıyor mu, unutamadığı maçlar, en zorlandığı rakip defans oyuncuları vs. biraz düşündüğünde ilginç olabilecek bunlar gibi birçok soru sorabilirdin. Umarım bundan sonraki röportajlarında sitenin takipçileri olarak bu tip değişik sorular görebiliriz. Profesyonel bir gazeteci olmadığını biliyoruz, sonuçta amatör olarak bu işi yapıyorsun, benimki eleştiriden ziyade bir takipçi görüşü. Sevgilerle.

Adsız dedi ki...

Hayalet abi gerçekten çok güzel bir röportaj olmuş..Çok bekledik ve değdi...
Teşekkürler HAYALET10kolik!!!

Hayalet10kolik dedi ki...

Emrah İpek;

Çok teşekkür ederim ilgin için..Önerilerin gerçekten çok güzel ve dikkat edeceğimden emin olabilirsiniz.. Şimdi önümüzdeki hafta Coşkun Yılmaz röportajımız olacak,sizden de sorular alabilirim mesela..Çokta güzel olur diye düşünüyorum..Bundan sonra yüzeysel sorulardan ziyade özel sorularda sormaya dikkat edeceğim.. Çok teşekkür ederim tekrar tekrar..

Adsız dedi ki...

tam bende aynı yorumu yazmak için girdim ki emrah bey benden daha önce davranmış:)beni de pek tatmin etmedi bu röportaj ama hüseyin muhtemelen bir dahakinde dahada dikkatli davranacaktır.sağlıcakla kalın.