2014-04-30

Destek Zamanı

Balıkesirspor'umuz 40 yıl sonra belkide pazar günü süper lige çıkacak..
Bunun için taraftarlar elinden geleni yapmış durumdalar..Hemen her maçta dolu tribünler,her deplasmanda ama az ama çok Balıkesirspor'umuz'a destek vermeler..Herkese helal olsun..
Bence şimdi takımımıza biraz da maddi destek şart..Bu kulup yıllardır bir kaç kişinin eline bakan bir kulup halini almıştı..Gerçek anlamda destek olan işadamı ve şehrin ileri gelenleri diyelim sayılıydı..
Ancak artık Balıkesir o eski Balıkesir değil,Balıkesirspor eski Balıkesirspor değil..
Artık Balıkesir bir büyükşehir Balıkesirspor ise bu şehrin süper lig eşiğindeki en büyük reklamı en büyük markası..Bu markaya sahip çıkılması gerekiyor..Malesef bu da parayla oluyor..
Bence bugünden başlayıp pazar gününe kadar tüm sanayicilerimizin ama az ama çok Balıkesirspor'un şampiyon olması halinde şampiyonluk primlerini açıklaması ve şampiyonluk halinde bunları yönetimimize futbolcularımıza vermesi zamanı..
Bununla ilgili basında geçen bir takım iş adamımızın toplamda 100 bin lira prim vaat ettiği yazılıyor çiziliyor.Bu doğruysa bu başlangıç olsun..

Haydi BALIKESİR ELEKTROMEKANİK SANAYİ TESİSLERİ A. Ş.
Haydi KASTAMONU ENTEGRE AĞAÇ SAN. TİC. A.Ş.
Haydi TURYAĞ GIDA SAN. VE TİC. A.Ş
Haydi İŞBİR SENTETİK DOKUMA SAN. A. Ş.
Haydi YARIŞ KABİN SAN. VE TİC. A.Ş
Haydi ALTAY MERMER SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Haydi İDA PLASTİK AMBALAJ SAN. VE TİC. A. Ş.
Haydi ÖZLER PLASTİK SAN. TİC. A. Ş.
Haydi SARIBEKİR AMBALAJ SAN.TİC. A.Ş.
Haydi AKÇALAR ORMAN ÜRÜN. TİC. SAN. A.Ş.
Haydi BEKSAN MAKİNE İMALATI SAN. TİC. A.Ş.
Haydi STAR ENERJİ TRAFO İZOLASYON AĞAÇ İNŞ. TUR. NAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Haydi İBİŞLER ZÜCCACİYE VE ÇELİK RAF SAN. VE TİC. A.Ş.

ve daha niceleri..

Balıkesirspor'umuza destek verecek firmaları bana bildirirseniz bende buradan elimden geldiğince yayınlayacağım..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ondan bundan yardım beklenecegine Balkes yönetimi biran önce kalıcı gelir kaynakları bulmalı.Bunun için dünya kadar yol var basarmak çok zorda değil.Sponsorluk reklam çok önemli.Avrupada adamlar şortunun arkasına bile reklam koyuyorlar.Kalıcı gelirimiz olmazsa süper ligde kalıcı olamayız.Inşallah yönetimler bunu görmezlikten gelmez.Hele bir süper lige çıkalım da konuşulacak yapılacak çok şey var.

KIRMIZI dedi ki...

Yıllar önce Ankaranın gelirini bi angaralı arkadaşıma sorduğumda İ.Melih Gökçek in ankarada aracınızı nereye bırakırsanız bırakın hemen otapark parası alınır. Dedi. Ben çok şaşırdım. Yola bile mi. Evet yola bile. Peki bunu Balıkesirde uygulasan olur mu? Hayır. Çünkü biz parayı çok seven bi memleketiz. Hep başkalarının bu görevi yapmasını bekleriz...

Adsız dedi ki...

Bu durum parayı sevmekten ziyade halkın gelir seviyesinin düşüklüğünden kaynaklanıyor.Balıkesir ne yazık ki sanayide ve tarımda elverişli konumuna uygun gelişmeyi bir türlü yapamıyor.Kent orta düzey bir kasaba görünümünde.Kentin simgesi Salih Tozan sinaması yanındaki vali konağı karşısındaki ptt binası hal binası yıkılmış park küçültülmüş.Lütfen Balıkesirspor a bari sahip çıkın.