2014-07-10

Balıkesirspor'umuz'da Antrenmanlar Sürüyor

Daha önceden anlaşıldığı açıklanan Milanlı Zaccardo'nun ise Balıkesir'i beğenmediğini söylemesi üzerine transfer iptal oldu.
Balıkesirspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni transferlerden Bosna-Hersekli kaleci Hasagiç ile defans oyuncusu Kulusic takımla birlikte çalıştı. Kondisyon ağırlıklı antrenmanda oyuncuların neşeli olduğu görülürken, Balıkesirspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı transferler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Daha önce kulüp tarafından anlaşıldığı açıklanan Milan'ın yıldız oyuncusu Zaccardo transferinin iptal olduğunu bildiren Çıkrıkçı, "Takımımız çalışmalara başladı. Transferlerimiz takıma katılıyor. Cumartesi günü inşallah 2 arkadaş daha takımımıza katılacak. Hasagiç bugün takıma katıldı. Henüz bir sözleşme yapmadık, bazı prosedürleri var onlarla ilgileniyoruz. Ancak herhangi bir deneme söz konusu değil. Kendisi bizimle. Kulusic ile İstanbul'da sözleşme imzalamıştık. Kendisi ülkesine gidip eşyalarını alıp geldi. Zaccardo ile anlaşmıştık. Kendisi şehri beğenmediğini söylemiş, bizi beğenmeyeni biz hiç beğenmeyiz diyerek vazgeçtik" dedi.
İki İspanyol oyuncunun takıma katılacağı iddialarını yalanlayan Zeki Çıkrıkçı, "Pazara kadar buradayız, Salı günü Bolu'ya hareket ederek kampa gireceğiz. Ön libero, forvet arkası ve forvet alacağız. Teknik heyet ne derse imkanlar ölçüsünde yapmaya çalışacağız. Biz yabancı hakkımızın tamamını kullanma düşüncesinde değiliz" dedi.
Kısa süre sonra çekilecek olan lig fikstürünü değerlendiren Çıkrıkçı, Gaziantepspor ile içeride oynamayı istediklerini söyledi.

16 yorum:

Adsız dedi ki...

doğru dürüst yerli transfer yapılmayacak mı bu takıma. sadece yabancıyla olmaz, yerli kadromuz çok zayıf. süper ligin ağırlığını kaldıracak, süper lig tecrübesi olan 2-3 yerli oyuncu şart. kadro derinliğini de düşünmek lazım.

Adsız dedi ki...

neresi zayıf bu yerli kadronun illa süper ligin iş yapmaz kaşarlanmış topçularınımı almak gerekiyor destek çıkalım bizim topçulara; ali öztürk,ilhan depe,burak çalık,muğdat çelik,uğur akdemir,kerem can akyüz,hasan hatipoğlu,aykut çeviker,eray,murat,bülent,okan,abdülhamit,emrullah,furkan,yabancılar hariç ismini yazamadığım varsa özür.bizim topçularda gelecek var yeterki destek çıkalım.kazasız belasız bir sezon olsun. haydi BALKESLER.

Adsız dedi ki...

duygusal davranmayın burası süper lig. aliyle burakla yola çıkarsan adamı kevgire çevirirler. alt ligden gelen kadroyla süper ligde iş yapamazsın. en az 2-3 tane bu ligin tozunu yutmuş (senin deyiminle süper ligin kaşarı) oyuncu alınmalı.

Adsız dedi ki...

Super lige amator ligden filan mi ciktik da ali burak ile olmaz deniyor.ptt ligi sampiyonu takimin kadrosunda olan bir futbulcu super lig de de catir catir top oynar.begenmediginiz ali teknik kapasitesini biraz arttirsin ki calisarak arttirabilir vaz gecilmez bir santrafor haline gelir.birakin eski kasarlari kendi topculariniza guvenin.

Adsız dedi ki...

kendi topçularımıza sahip çıktık hemen kevgire döndük.süper ligte iş yapamazmışık.süper ligte ne süper ligmiş sanki bundesliga sanki la liga. süper lig dünyanın ilgi ve kalite bakımından sıralamaya giremeyen bir ligi. geçen sene bütün türkiye lig tv yi süper ligi bıraktı kalite düzeyi üst seviyeye gelen ptt ligini izledi. şu at gözlüklerini çıkarın. formanın hakkını verenlere destek olun. senin ali dediğin burak dediğin adam bu takımın şampiyon olmasında en büyük katkıyı yapan futbolculardır. kaşar lafını yanlış anlamışsın bak küme düşen antalyaspordaki, elazığdaki,kayserispordaki futbolculara anlarsın ozaman.

Adsız dedi ki...

Ali ile burak degil mi k.maras ta son 5 dakikada giden maci ceviren ve super ligin kapisini acan.ben burak in da biraz daha guclendigi taktirde yapacagi klas hareketlerle tribinlerin cok taktirini kazanacagina inaniyorum.mugdat ise bir golcu.golculuk evrensel bir ozelliktir,ptt ligi super ligi olmaz,mugdat la liga da 30 mac oynasin en az 15 gol atar nokta.keremcan ugur hasan hepsi olagan ustu nitelikli oyuncularimiz.dikkat edelim de ara transferde onlari kaptirmayalim.ah bir de ertugrul ile muhammet de olsaydi.muhmmet senin ne isin var ankaraspor da,tas yerinde agirdir,geri gel taraftarin gonlundeki yerin seni bekliyor.

Adsız dedi ki...

Ha bir de agir karsiyaka yenilgisinin ardindan bir yorumcu arkadas "ali butun gun carsida kiz kovaliyo,onu bi yakalayim carsida muck yapacagim" diye yorum yazmisti.bunun uzerine ali k.maras macinda takimi kurtaran adam olmustu.onerim;bu yorumcu arkadas bulunsun takimin motivasyonu ile ilgili olarak ismail hocanin yardimciligina getirilsin. :))

ahmet dedi ki...

Ben iddia ediyorum Ali herhengibi ptt 1. lig takımına gitsin 30 maç ortalamasına oynar ve gol sayısıda 13-14 ün altına düşmez performansı ikiye katlanır Ali nin oynadıgı tüm maçlarda etkili olmuştur son vuruşlardaki etkisizligi Ali den ronaldo messi olmasını bekleyenlerin Ali topçumu diyenlerin üstünde oluşturdugu psikolejik baskıdır ıskaladıgı veya kaçırdıgı her pozüsyon. Ali nin görevi sırtı dönük oynar topu ileri taşımakta zorlandıgında topu kaldırırsın Ali ye Ali arkadan gelenlere servis yapar Tavşanlı maçında Muhamettin uzaktan attıgı goldeki gibi yada Gaziantep Bş maçında Deniz e indirdigi penaltı olan pozüsyon gibi yada Maraş maçında Lalaveleye indirdigi Lala nında buraka attırdıgı gol gibi, Agır kış şartlarında Ali ayarında bi oyuncuya herzaman ihtiyaç vardır hem ekonomik hemde sorun çıkkarmayan bi oyuncuyu herkez elinde tutmak ister bi tek istemeyenler Ali den her maç bacak arası çalımlar hermaç gol bekleyenler

ahmet dedi ki...

Ben kaşar oyuncu süper lig gediklisi oyuncuların transferine karşıyım düşeceksekde Eray Mugdat Hasan Hatipoglu gibi oyuncularlan düşelim en azından Ordu Samsun Mersin gibi 80-100 milyon borçlan düştükmü sonumuz Ankaragücü Kocaeli sakarya gibi olur Bizim şehrimizin arkasında hiçbir zaman siyasi güç olmadı olmayacakta Samsun düştügünde 80 milyon borçlan düştü Akhisar kümede kaldıgında 20 milyon kar ile kümede kaldı Bu senede herkez Akhisar düşer gözüylen bakıcak ama 20 milyon kar ve ilk 10 nun içinde biterecek ligi bu saaten sonra akhisar düşsede kasasındaki paraylan çıkacak takımların başında gelir çok dogru politika uyguluyorlar

Adsız dedi ki...

BALKESIN SÜPER LIGDE BAŞARILI OLMASI TARAFTARIN DESTEGINE BAĞLI; AYNEN SON IKI SENEDEKI DESTEK VE ARDINDAN GELEN IKI ŞAMPIYONLUK GIBI.VE YINE BÜYÜK TARAFTARIMIZIN TAKIMI DESTEKLEYECEĞINE INANCIM TAM.ANCAK YÖNETIMIN YINE PASSOLIG PROBLEMINE BIR ÇÖZÜM BULMASI ŞART.GERÇI SEZON BITTIGINDE ENÇOK PASSOLIG ALAN IKINCI TAKIM TARAFTARIYDIK BJK DEN SONRA SUAN DURUM NASIL BILMIYORUM AMA BU UYGULAMA DEVAM EDECEKSE HERKES ŞIMDIDEN GEREKENI YAPMALI.

Beyaz dedi ki...

Hem taraftara iş düşüyor deniyor hem de şu yönetim Pasolige bi çözüm bulsun deniyor. Nasıl olacak o zaman. Taraftar stada beleş girecek veya 20-TL ye kombine verilecek se böyle taraftarlık olmaz. Biraz elinizi cebinize atmanız gerekmekte. Öyle transfer eleştirisi olacaksa kombinesini almış taraftar itiraz edebilir. Uzaktan maddi anlamda hiç katkısı olmayanın uzaktan gazel okuma hakkı yoktur. Ben şahsen pasolig kartımı aldım. Küçücük şehirlerin 2014-2015 sezonu için açıklanan kombine fiyatlarına bir bakın. (Karabük gibi)Takım lig atlarken bi zahmet taraftarda lig atlamalı diye düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Belescilik Balikesirspor a ihanettir.kombine almaya gucu yetmeyen taraftarlar maci tv.den izlemeli.kombinelerimizi alarak tribunleri dolduralim.

Adsız dedi ki...

TAKIMIN OTOBÜSÜ VARMI??BALKESIMIZE YAKIŞAN SÜPER LUX BIR OTOBÜS KIRMIZI-BEYAZ RENKLERIYLE OLMASINI ISTIYORUM TARAFTAR OLARAK.MALUM SÜPER ARENADAYIZ ARTIK.HER ALANDA GÜÇLÜ VE ÖNDE OLMAMIZ LAZIM OLAMAZSAK NE SEYIRCI KALIR NE DE NE DE SÜPER LIG.INŞALLAH BU SEZON ÇOK ÖNEMLI KALICI OLALIM BU SENE YETER.

Adsız dedi ki...

Gittiler hasagiçi aldılar adama 2 yıldır şut vuran yok be , tamam diğer transferler iyi de bu hiç olmadı bize diri kaleci lazım 33 yaşında değil

Adsız dedi ki...

Super lig super lig diyoruz da bence ptt 1.ligi cok arayacagiz.neden mi? Ptt 1. ligin sampiyonluga oynuyan takimin gururlu ve heyecenli taraftarligindan,super ligin kumede kalmaya calisan ezik takim taraftari haline gelecegiz.Ptt1.ligindeyken takimimizin butun maclarini sifresiz kanaldan izleyebiliyorduk,simdi izleyemiyecegiz.Ptt 1.liginde sampiyonluga veya play off a oynuyan 8-10 takimin maclari dolu tribunler onunde oynaniyor ve kalite bakimindan azimsanamaz ve heyecanl dolu maclardi.Simdi ise deplasmanda bos tribunler ne zaman gol yiyecegiz karamsarliginda sikici maclar izleyecegiz.Ptt 1. ligindeyken belediyeciler kulup yoneticilerine cimleri ben kesiyorum,yatakhane benim vermicem,yemekte vermicem gibi kafaya kakinc yapmiyordu.Yani ptt 1.ligi cok arariz cooook.

Adsız dedi ki...

ıkı yerde oynayan yerıne oynuyan yazmışım,bana amator lig bile çok.