2014-07-30

Balıkesirspor'umuz'da Son Gelişmeler

Balıkesirspor'umuz bir süredir denediği Ümraniyespor'un futbolcusu Bahadır TAŞDELEN ile sözleşme konusunda anlaşamayınca bu futbolcuyla yollar ayrıldı..

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Tuna AKTÜRK başkanımız yabancı konusunda 5+3 olan haklarımızın 5+1 ini kullanacağımızı açıklamıştı.Ayrıca Kenan HASAGİÇ ile eğer Türk statüsünde oynayabilirse sözleşme imzalayacağımızı yabancı statüsünde Hasagiç ile sözleşme imzalamayacağımızı söylemişti.
Bununla ilgili statüye baktığımızda ise Kenan HASAGİÇ'in 5 sene boyunca Türkiye'de forma giymesi gerekiyordu.Bu konuda sıkıntı yok ama son yıllarda Türk statüsünde oynayan yabancıların artması sebebiyle artık 5 yıl boyunca Türkiye'de forma giyen futbolcuların Türk statüsüne geçtikten 5 yıl sonra Türk futbolcu olarak takımda oynayabileceği kuralı getirilmiş.Yani Hasagiç bugün Türk statüsüne geçse ancak 5 yıl sonra Türkiye'de bir takımda Türk olarak forma giyebilir.İşte bu sebebten ve başkanımızın açıklamalarından dolayı önümüzdeki günlerde büyük ihtimal Kenan HASAGİÇ ile yollar ayrılacak.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hasagic kalmalı. bu saatten sonra yerli kaleci bulmak zor.

Adsız dedi ki...

bencede kalmalı.çünkü hasagiç büyük tecrübe.biliyorsunuz kalecilikte yaşın önemi yok.bana göre 40 yaşına kadar oynayabilir.