2014-09-21

Galatasaray Galibiyeti Sonrası Görüşler

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 kazandıkları Galatasaray maçıyla ilgili, "Her şey planladığımız gibi oldu, işler istediğimiz gibi gitti ve galip geldik " dedi.
Ertekin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın zorlu geçeceğini düşündüklerini ve bekledikleri gibi olduğunu söyledi.
Yaptıkları planlamada bireysel oyuncularla gol bulmayı düşündüklerini anlatan Ertekin, "Her şey planladığımız gibi oldu, işler istediğimiz gibi gitti ve galip geldik. İkinci devrede biraz daha pozisyon bulduk ama rakibimize pozisyon vermedik. Bu sadece kazandığımız bir maçtı. Bundan sonraki maçlarımızı iyi analiz edip, daha çok çalışıp, puanlar almaya gayret edeceğiz" diye konuştu.
Ertekin, bir gazetecinin, "Karşılaşma öncesi böyle bir skor olacağını düşünüyor muydunuz" sorusuna, "Basit hatalar yapıp gol yemezsek böyle bir tablonun çıkacağını düşünüyordum. Forvet oyuncularımız biraz daha güçlü olsa daha da değişik olabilirdi" yanıtını verdi.
Gökhan Ünal: "İki maçta da iyi oynamadık belki ama yenilgiyi de hak edecek kadar kötü değildik. Bireysel hatalardan kaynaklanan goller yedik. Bugün haddimizi bilerek oynadık ve verilen taktiği sahada doğru uygulayarak galip geldik. Yeni bir takımız. Tecrübesiz oyuncularımız var. Onlar uyum sağladığında daha iyi olacağımıza inanıyorum"

 Sercan Yıldırım: "İki hafta üst üste mağlup olarak taraftarlarımızı üzdük. Bunu telafi etmek için bir çıkış yakalamamız gerekiyordu. Zor bir maçta galip gelerek özgüvenimizi kazandık. İki yenilginin ardından averaj takımı olacağımızı düşünenleri yanılttık. Gol attığım için mutluyum. Ayrıca gol atan Gökhan abiyi ve bana çok güzel bir pas atan Alanzinho'yu tebrik ediyorum"

Hiç yorum yok: