2014-11-03

2014-2015 Süleyman Seba Sezonu 8.Hafta l Eskişehirspor:2 Balıkesirspor:2

Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında Balıkesirsporumuz, 1-0 öne geçtiği maçta deplasmanda Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Balıkesirsporumuz'un gollerini 27.dakikada Sercan Yıldırım ve 80.dakikada Nuno Andre Coelho kaydetti. Eskişehirspor'un gollerini ise 67.dakikada Lawal ve 74.dakikada Mori attı.

Takımımız bu sonuçla puanını 5'e yükseltti.

STAT: Eskişehir Atatürk

HAKEMLER: Mustafa İlker Coşkun, Süleyman Özay, Mustafa Sönmez

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Lawal, Berkay, Mirkan (69' Serdar), Erkan, Kaan (78' Özgür) , Mori, Sissoko (88' Diego), Birol, Kamil, Causic
Yedekler: Sinan, Diego, Sezgin, Onur, Erman, Serdar, Özgür

BALIKESİRSPOR: Emrullah, Uğur, Coelho, Hasan, Bülent, Aykut (73' Alanzinho), Filipe, Okan (73' Jabbie), Vargas, İlhan (78' Ali Öztürk), Sercan
Yedekler: Ertuğrul, Kulucis, Gomes, Jabbie, Abdülhamit, Ali, Muğdat

GOLLER: 67' Lawal, 74' Mori (Eskişehirspor) / 27' Sercan, 80' Nuno Andre  (Balıkesirspor)

SARI KARTLAR: Kaan, Berkay, Kamil Ahmet, Mori (Eskişehirspor), Sercan, Ali Öztürk, Emrullah Şalk, Hasan (Balıkesirspor)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

2.golumuzun gol pasini kim verdi.

Hayalet10kolik dedi ki...

Ronald VARGAS olmalı.

Adsız dedi ki...

tesekkurler hayalet ben goremedim ama vargas oldugunu tahmin etmistim.iki asist iki gol buna ragmen yandaki sutunda daha mac bitmeden vargas i elestirmis arkadas.evet vargas ikili mucadelelere girmiyor,vucudunu kullanmiyor ama teknik kapasitesi yuksek oldugu icin asist yapabiliyor.insallah gecmeyen bir sakatligi yoktur.onu tam kapasite sahada gorursek balikesirspor un bircok problemi cozulur dusuncesindeyim.cok atletik bir takima karsi 1 puan deplasmanda buyuk basari.daha en az 15 puan daha almamiz lazim insallah basaririz.takimimiza guvenelim onlarin hep arkasinda olalim basaracaklarina inanalim,basaracaklardir.