2014-11-11

Cumartesi Günü Bursaspor İle Hazırlık Maçı Yapacağız

SPOR Toto Süper Lig'de son sıraya demir atan Balıkesirspor'da Sivasspor maçının hazırlıkları başlarken sakatlığı geçen Gökhan Ünal'ın takıma dönmesi, yüzleri güldürdü.

Bursaspor karşılaşmasında geçirdiği sakatlığın ardından Çaykur Rizespor ve Mersin İdmanyurdu müsabakalarında forma giyemeyen tecrübeli golcünün, milli maç nedeniyle lige verilen arada idman eksiğini giderip Sivasspor müsabakasına hazır olacağı bildirildi.

Haftanın ilk idmanına Portekiz'e giden Nuno Coelho ile Andre Santos katılmadı. Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan ve yerini Aykut'a bırakan Santos'la, son 2 haftadır dizindeki ağrılar yüzünden iğneyle oynayan Coelho'nun ülkelerinde sağlık kontrolünden de geçeceği ve yarın Balıkesir'e döneceği öğrenildi. Kırmızı-beyazlı ekip lige verilen arayı boş geçirmemek için cumartesi günü Bursaspor ile Bursa'da özel bir karşılaşma yapacak.

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Yenilen pehlivan güreş e doymazmis)))

Adsız dedi ki...

Balkesli futbolcu kardeslerim hocam 40 yil sonra yasadigimiz bu mutlulugu huzune dönüştürmeyin neolur işinizi severek yapın Balikesirlinin futbol sevgisini öldürmeyin.Daha fazla calisin kendinize guvenin.Biz sizlere guveniyoruz çünkü.Savasin sahada mucadele edin zaten gerisi gelecek.Galatasarayi dize getiren sizlersiniz.

Adsız dedi ki...

evet bencede.bu takım gs gibi bir takımı yenebiliyorsa çoğu takımı yenebilir.başkanımızın dediği gibi lige artık ısındık.yalnız bana göre strateji açısından sivas ve erciyes maçlarını 6 puanla kapatmamız lazım.çünkü o maçlardan sonraki maçlar daha zor.devamında fener,başakşehir,kasımpaşa,trabzon,g.antep gibi zirveye oynayan takımlarla maç yapacağız.bu etapta sadece karabük en zayıf halka gibi görülüyor.eğer sivas ve erciyes maçlarını alırsak o zor maçlara daha güvenli çıkabiliriz.aksi takdirde zaten sivas ve erciyesi yenemezsek işimiz zor.hiç hesap yapmayalım ilk yarı sonunda havluyu atalım.ismail hocam sizlere güveniyoruz.bana göre bu takımı siz daha iyi yoğurabilirsiniz.yalnız şu vargas ve santoz inadından vazgeçseniz.süper olacak.çünkü onlar oynarken takım geri fiteste gidiyor gibi.

Adsız dedi ki...

Aynen katiliyorum vargasin biraz yedekte kalmasi lazim.Alanzinyo surekli ilk 11de cikmali sahaya o girdiginde takim canlaniyor daha cok gol pozisyonu uretiyoruz ozaman niye yedekte bekliyor okan alkan ayaklarina cok hakim kivrak gelecek vadeden bir cevher bunu islemek gerekli hocam mugdat ve burak a da daha fazla sans vermelisiniz vargas kesinlikle ilk 11de oynacak bir mücadele gostermiyor sanki toptan ve gol atmaktan korkuyor bir kisi eksik oynuyor gibiyiz gokhan da daha fazla mucadele etmeli ondan da goller bekliyoruz.Sercan zaten firsatciligini gostererek takima faydasi cok iyi daha da ileri tasiyacaktir kendini.

sindirgili dedi ki...

bize 5 gol atan bir takimla hazirlik maci yapmak dogru bir tercih mi.bizim futbolcular bu maci 5-0 in rovansi olarak gorup mutlaka galip gelerek kendilerine guven tazelemek icin oynayacaklardir.bu da yeni sakatliklara yol acabilir,ayrica yenilgi durumunda bunun futbolcular uzerinde olumsuz psikolojik etkileri olabilir.hazirlik maclari cok rizikolu olabilir.hatirlarim mustafa denizli milli takima hazirlik maci yaptirmiyor diye cok elestiriliyordu.futbolculara cift kale maci ozletmek gibi bir tutumu vardi sanirim.

Adsız dedi ki...

sevgili başkanım sivas maçı çok kritik.bu maçta seyirci avantajımızı kullanmak için bu soğuk havalarda bilet fiyatlarını lütfen ucuz tutunuz.zaten maç h.içi pazartesi.birde akşam soğuğu. böylelikle pahalıyken az seyirciye oynanacağına ucuzken hem çok seyirciye oynanır.hemde siz sürümden kazanırsınız.bir taşta 2 kuş hesabı yani.bu maçta seyirciye ihtiyaç var başkanım.passoligin dezavantajını lütfen avantaja dönüştürünüz.bu sizin elinizde.ben bursa orhanelideyim.şampiyon olmuş bir bursada bile biletler bizden ucuz.orhanelide(3 saatlik yol)olduğum halde akhisar,bjk ve bursa maçlarına geldim.sadece gs maçına biletler pahalı olduğu için gelmedim.o yüzden biletler ucuzlamazsa artık hem başarısız olduğumuz için,hemde kış dönemi olduğu için orhanelinden kalkıp gelmeyeceğim.ama ucuzlarsa başka.balkesime başarılar...bu arada hüseyin kardeşim bu konuda yönetime çağrıda bulunursan sevinirim.tahminimce pahalılıktan bütün taraftar yakınıyor.bildiğim kadarıyla senin çağrıların devamlı ses getirmiştir.

Adsız dedi ki...

hocam lütfen şu alnzinhoyuda görün gari.adam canını dişine takıyor.vargastan beklenen golcülük,forvetleri pozisyona sokma,milimetrik arapasları,korner ve frikikleri kullanma,pres ve koşma,trabzondan süperlig tecrübesi,hepsi var.üstelik vargasında hızlısı.peki nasıl oluyorda sırf anderlectten geldi diyemi vargas ilk 11 de oynuyor,alanzinho yedek kalıyor.yaa adam daha ne yapsın.akhisara uzaktan attığı golü ve gs maçında sercana verdiği kritik milimetrik gol pasını hatırlayın.eğer şans bulursa bunları çoğaltabilir.hocam biliyorum gene taraftar çok biliyor veya işime çok karışıyor diyeceksin.ama şöylede bir durum var.şimdi koşan ve takıma yararlı olabilecek futbolcular sürekli yedek kalıpda maçta gezinen futbolcular ilk 11 de oynarsa futbolcular arasında da huzursuzluk başlar.burası süperlig.elindeki cevherleri küstürme.formayı adaletli dağıtmak önemlidir.bana göre alanzinho,i,depe,m.gürbüzerol,eray,h.hatipoğlu gibi futbolcularıda sürekli oynatmalısın.

Adsız dedi ki...

yaa şu taraftarı fıtık eden,takım için özverili oynamayan vargas oynamasında kim oynarsa oynasın.sanki şapkadan tavşan mı çıkaracak.böyle futbolcunun dönemi çoktan geçti.benim endişem şu 2 maçıda kaybedersek hocayı vargasta kurtaramaz.ama olan da balkese olur.

sindirgili dedi ki...

bence alanzinho 90 dakikayi cikaracak fizik guce sahip olmadigi icin deplamanda maclarin son 30 dakikalarinda yorulan rakip takimin kilidini acmak uzere kullanilan cok etkili bir oyuncu.alanzinho fizik gucunu 90 dakikaya cikarsa hicbir antrenor onu goz ardi edemez.alanzinho bu teknik kapasite si ile yedek kaliyorsa bunun kabahatini kendinde aramali.teknik kapasite Allah vergisidir calisarak onu korursunuz,ancak fizik gucu oyle degil fizik gucunuzu calisarak arttirabilirsiniz.alanzinho antremanlarda cok calisarak mutlaka guclenmeli,bunu yapmak hicte zor birsey degil.vargas a gelince o bir yetenek,onu da hicbir teknik adam goz ardi edemez,heran macin kaderini degistirebilir verdigi gol paslari bunun bir isareti.guzel futbol iyi oyuncularla oynanir vargas da bunlardan biri.bu arada attigi gollerle yaptigi mucadele ile encok bahsetmemiz ve ovgu almasi gereken oyuncumuzun da SERCAN olduguna inaniyorum.

aakbas dedi ki...

İnanmak lazım...

Adsız dedi ki...

aykut sakat degilse neden ilk onbirde oyuna baslamadi,sakatsa neden santos un yerine oyuna sokuldu.belli ki aykut un sakatligi tamamen iyilesmedigi icin ilk onbirde oyuna baslatilmamis,fakat sonradan oyuna sokularak aykut un sakatliginin daha agir bir sekilde nuksetmesine sebebiyet verilebilinirdi.santos gibi aykut ta uzun sureli sakatlik yasayabilirdi.bu nasil goze alinabiliniyor.eger aykut un sakatligi tamamen gecmesine ragmen ilk onbrde oyuna baslatmadiysaniz bu defa maci zora sokmus olmadiniz mi.aykut ilk onbirde oynasaydi mersin ilk yarida bu kadar rahat hucum yapabilirmiy di.

Adsız dedi ki...

sındırgılı kardeşim elbette görüşüne saygım var.fakat alanzinhodan bahsederken fizik mücadelesinden bahsetmişsinde vargastan bahsederken niye fizik mücadelesinden çok çalışmaktan bahsetmiyorsun. vargas bu güne kadar kaç tane gol pası verdiki verdiği gpl paslarından bahsetmişsin.o kadar süre yer alsa alanzinhoda o pasları verebilir.hemde daha çok.bir konuda haklısın.alanzinho maçın sonunu getiremiyor. bunun sebebi sürekli oyun içinde olup,çok koştuğu için erken yoruluyor.vargas gibi kafayı kullanıp sahada yatıp bir iki gol pası ile günü kurtarayım demiyor.ama bunun çözümüde var. yorulunca çıkarırsın. sercana gelince. o konuda yüzde yüz haklısın. elbette övgüyü hakediyor.bende aynı düşünüyom. konu alanzinho olduğu için onun hakkında görüşümü söyledim. övgü yapmadım. bana göre zaten sercan şu anda milli takıma gitmesi gerekir.

Adsız dedi ki...

Yönetim orhanelindeki taraftarin cagrisini duydu galiba bilet fiyatlari cok uygun.Bu maçı kazanmaktan baska alternatifi miz yok bunu da atesli bir taraftar destegiyle Başarabiliriz.

sindirgili dedi ki...

14 kasim tarihli isimsiz kardesim,ben de en az senin kadar alanzinho nun surekli 90 dakika sahada kalmasini ve onun oyunu guzellestirici hareketlerini seyretmek istiyorum.benim kabul edemedigim boyle bir yetenegin neden performansini 90 dakikaya cikartamamasi.teknik kapasite calisarak bir yere kadar artar ama fiziguc calistiginiz oranda artar,alanzinho bunu neden yapmiyor neden brezilya milli takimini hedeflemiyor,balikesirspor da oynayan bir oyuncunu brezilya milli takimina bu kadar yakinken bu takimda neden oynamak istemiyor adeta.vargas konusuna gelince ,vargas in da teknik kapasitesinin yanina fizik gucunu bir turlu ekleyemedigini cok yazdim.sizde cok haklisiniz.fizik gucunu gelistirmemesini sakatlikla alakali oldugunu dusunuyorum insallah yaniliyorumdur.vargas kendini fizik olarak hazirlayip sahaya ciksa bence10 tane sergen eder.eskisehir macinin gol paslari yanilmiyorsam vargas verdi.