2015-02-19

Kemal ÖZDEŞ: Sezonun En Kritik Maçı

Teknik Direktör Kemal Özdeş, Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, sezonun ikinci yarısında oynadıkları futbol ile aldıkları puanların eşdeğer olmadığını vurguladı.
İlk yarı biterken oyun olarak iyi bir ivme yakaladıklarını ancak daha sonra maçlarda bunu sonuca yansıtamadıklarını dile getiren Özdeş, "Şu anda 1 puan aldığımızı varsayarsak, ikinci yarı ortaya koyduğumuz oyunların karşılığı bu değil.Galatasaray maçında 30 dakika içinde yediğimiz 3 gol, gardımızı düşürdü ama ikinci yarı oynadığımız oyun beni mutlu etti" dedi.
Başkent ekibiyle iç sahada karşılaşacaklarını hatırlatan Özdeş, hazırlıklarını galibiyet üzerine yaptıklarını anlattı. Özdeş, şöyle konuştu:

"Sezonun en kritik maçını Gençlerbirliği'ne karşı yapacağız. Burada bu oyun standardını devam ettirmek, biraz daha coşkulu ve üretken olmak öncelikli hedefimiz. Artık bunun sonuca da yansıması gerektiğini düşünüyorum. İkinci yarıya baktığımızda 4-5 takımın puan toplayamadığını görüyoruz. Bu hafta Gençlerbirliği maçını kazanarak tekrar yarışa dahil olmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hafta etkili olan olumsuz hava koşulları çalışmalarımız etkiledi. Antrenmanımızı en son sentetik kapalı halı sahada yaptık. Bugün kar altında antrenman yapmayı planlıyoruz."
"Taraftar bize cesaret veriyor"
Taraftarlara seslenen Özdeş, Torku Konyaspor maçındaki gibi takıma destek vermelerini istedi.
Özdeş, taraftarlarının yanlarında olmalarının kendilerine çok cesaret verdiğini belirterek, "Bizim de görevimiz tabii ki bunu sonuca yansıtmak, ilgi ve sevgiye layık olmak. Bu hafta hem iyi oyun oynayacağız hem çok isteyeceğiz hem de maçı kazanacağız diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.
Bir gazetecinin, "Takım kendi sahasında baskı altında mı oynuyor?" sorusuna ise Özdeş, "Torku Konyaspor'un kalemize attığı şut yok ve biz o maçı kaybettik. Sorunumuz stresten çok önde üretken olamamak. Taraftarın ciddi bir destek olduğu ortamda bu bize stres olmaz, aksine itici bir güç olur. Sahadaki bu strese katılmıyorum. Bu ortamda Kasımpaşa'ya karşı oynadık, Trabzonspor'la oynadık. Sahamızı bir avantaj görüyoruz. Balıkesir bize stres oluşturmuyor. İç saha avantajımızı kullanmamız gerekiyor" yanıtını verdi.
Özdeş, kalan müsabakalarından 8'ini iç sahada, 6'sını deplasmanda oynayacaklarını sözlerine ekledi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ben balıkesirspor teknik direktörünün basının yani toplumun karşısına kravatlı,takım elbiseli çıkmasını isterim.hadi diyelim ki tek.direkt.antremandan çıktı ve basın toplantısı yaptı bir nebze takım elbise giymemesi mazur görülebilir.ama kemal hocanın yanindaki abi belli ki yönetici o niye takım elbiseli kravatlı basın mensuplarının karşısına çıkmaz.görüntü aynen şu;kemal hoca taş kahvenin (taş kahveyi eskiler bilir)önünden geçerken bir vatandaşın masasına oturmuş karşısınada basın mensuplarını almış sohbet ediyor.