2015-05-20

Balıkesirspor'umuz'da Ayrılık Rüzgarları


SÜPER LİG'e veda eden Balıkesirspor'da gelecek sezonun hazırlıkları başlarken, Andre Santos, Vitor Gomes, Ronald Vargas ve Uğur Akdemir'dan sonra Sercan Yıldırım başta olmak üzere yeni ayrılıkların yaşanacağı belirtildi. Galatasaray'dan kiralık gelen Sercan'ın bonservisinin 1.3 milyon Euro olması ve Süper Lig'de oynamak istemesi bu futbolcunun kalmasını imkansız kılarken, sezon sonuna kadar anlaşma yapılan Isaac ve Glumac'a da yol göründü. Devre arasında Karşıyaka'dan transfer edilen Berkan Emir'e ise çok sayıda Süper Lig kulübünden teklif geldiği öğrenildi.

Başkan Tuna Aktürk, 1.5 yıl sözleşme imzaladıkları teknik direktör Cihat Arslan'la yeni sezonun planlamasına başladıklarını belirterek, "Sercan camiamıza uyum sağladı, çok da başarılı oldu. Ancak Süper Lig'de oynamak istiyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Yabancılardan Nuno Coelho, Ermin Zec, Vukovic ve Kulusic'in sözleşmeleri sürüyor. Öncelikle onlarla oturup konuşacağız. Isaac ve Glumac'ın mukavelesi sona eriyor. Berkan Emir'le ilginen kulüpler olduğunu duyduk. Ancak bize gelen teklif yok. Teknik heyetin raporu doğrultusunda gerekli adımları atacağız" dedi.

2 yorum:

sindirgili dedi ki...

sercan suratli ve topa iyi vurabilen bir oyuncu,kontratak oynayan bir takim icin hakikaten bir silah kontratak oynayan bir takimin taraftari olmak zor.bu sene maclari hep yurek agizda seyrettik,artik olgun atak yapan bir takimin taraftari olarak maclari daha az yenilme korkusu tasiyarak seyredelim.bu nedenle sercan gidebilir,ama zec mutlaka kalmali cok ust duzey bir oyuncu bence,demir leblebi adeta.nuno da kalmali,hucuma katilmasi bir stoper olarak cok onemli,stoperlerini hucuma katamayan takimlar siradan takimlar oluyor,berkan da kalmali barcelona nin beki gibi goruyorum onu hucuma katkisi ile.

NATURLICH BALKES dedi ki...

Berkan Emirve Ermin Zec kalmasını en çok istediğim 2 futbolcu. Bu iki futbolcunun da burada kalmasi imkansiz değil Ama çok zor.Sebebi ise Belli: Balikesirsporun yıllardır iyi yönetilmemesi.Tesis yapılmaması alt yapıya önem verilmemesi v.b birçok şeyler.Bu durum duzeltikmedikce boşa kürek çekmeye devam ederiz.Onun için ilerisini gören iş bilen iş bitiren boş laf boş işlerle uğraşmayan Sadece kendini ve cebini dusunen değil memleketini ve Balikesirsporu düşünen yönetim gelmesi ŞART..yoksa bir 40 sene bekleriz super lige cikmak için..