2015-06-10

Balıkesirspor'umuz'un İlk Transferi Sertan Taştan


PTT 1. Lig'e düşen Balıkesirspor transferde ilk adımı atarak, Teknik Direktör Cihat Arslan'ın listesinde olan orta saha oyuncusu Servan Taştan'a resmi imzayı attırdı. Daha önce Servan ile ön görüşme yapan yönetim, 22 yaşındaki oyuncuyu beklemeye almıştı. Ancak önceki gün menajeri Umut Kaynak ile birlikte Balıkesir'e giden Servan, yönetimin şartlarını kabul ederek resmen Balkes'li oldu. 

Kırmızı-beyazlı ekibin ilk transferi Servan Taştan, Balıkesir'e 2+1 yıllığına imza attı. Son olarak Karşıyaka'da forma giyen Servan, lig bitmeden İzmir ekibinden ayrılıp Fransa'ya gitmişti. Marsilya'da doğan ve Metz kulübünün farklı yaş kategorilerinde forma giyen gurbetçi futbolcu, 2013-2014 sezonunda Karşıyaka'ya transferiyle ilk kez Türkiye'ye ayak basmıştı. 


Servan kimdir?
Fransa'da doğan ve Metz kulübünde yetişen Servan Taştan, 2013-3014 sezonunda geldiği Karşıyaka'da geçen yıl sezonu tamamlayamadı. İzmir kulübünü alacaklarını tahsil edemediği için federasyona şikayet eden Servan'ın takımla ilişiği yönetim kurulu kararınca kesilmişti. Servan, Karşıyaka'da 2013-2014 sezonunda 19, geçen sezon da 18 maçta forma giymişti. 

1 yorum:

Unknown dedi ki...

karsıyakalı taraftarların referansları cok kötü ins yanılıyorlardır