2015-07-08

Feyyaz ÇİFTÇİ Basın Toplantısı Düzenledi

FEYYAZ ÇİFTÇİ MEYDAN OKUDU...!!

Balıkesirspor Başkan Adayı Feyyaz Çiftçi gündem yaratacak açıklamalarda bulundu...
Balıkesirspor Kulüp Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Dr. Feyyaz Çiftçi terk ettikleri 2014 yılı kongresi için “Ben o camiayı biliyorum. Salon çok gergindi. Kan dökülebilir, telafisi mümkün olmayan şeyler yaşanabilirdi. Ben bu yüzden terk ettim salonu, diğer arkadaşlarımı bilemem” diye konuştu
Bahçelievler Mahallesinde bir cafe’de basın toplantısı yapan Dr. Feyyaz Çiftçi Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk’a çok ağır yüklendi. Balıkesirspor’un ayak üstü değil sırt üstü düştüğünü kaydeden Çiftçi Balıkesirspor divanının harekete geçerek biran evvel kongreye gidilmesi gerektiğini öne sürdü. Mahkemenin kongreyi yok hükmünde saydığını ifade eden Çiftçi zaten Ekim,Kasım aylarında mecburen kongre yapılacağını buna gerek kalmadan sezon öncesi kongre yapmanın camiaya huzur getireceğini öne sürdü. Çiftçi şöyle konuştu:
“Bu mübarek Ramazan günde davet ettik, iftardan sonra geldiniz. Hepinizin Balıkesirspor duyarlılığına teşekkür ederiz. Mevzu Balıkesirspor. Gündemimizde başka bir şey zaten yok Balıkesirspor ile yatıp Balıkesirspor ile kalkıyoruz. Biliyorsunuz geçen sen 15 Nisan 2014’teki kongreden önce de bir basın toplantısı yapmıştık. O toplantıda Balıkesirspor ile projelerimizi de ortaya koymuştuk. Altyapı ile yapılanmasından tesisleşmesine kadar profesyonel yönetilmesine kadar kurumsallaşmasına ürün pazarlamasının düzgün yapılması reklam pazarlamalarının yapılmasına kadar Balıkesirpsor’a geçmiş yıllarda emek vermiş futbol emekçilerinin kulüp içinde değerlendirilmesine kadar Balıkesirspor Kolejine kadar bir dizi projelerle sizlerin karşısına çıkmıştık. Neden bu projelerle karşınıza çıkmıştık? Çünkü Balıkesirspor’un Süper Lig’e çıkmasını bir fırsat olarak görmüştük. Günlük sportif başarılar ile mutlu olmak yerine Balıkesirspor’un geleceğini kurtarmak için önemli adımlar atılması için bir vesile olarak görmüştük Süper Lig’e çıkmasını. Bununla birlikte şehirde bir enerji, sinerji vardı. Şehir büyükşehir olmuştu. Balıkesir’in büyükşehir belediyesi olmasından ötürü bir enerji vardı. Ticaret Odası’nın, Sanayi Odası’nın, esnaf odalarının desteği ile mülki idarenin, yerel idarenin destekleri ile Balıkesir’deki bu enerjiyi Balıkesirspor’u bu işin lokomotifi yaparak Balıkesir’in kabuğunu kırması için bir fırsat olarak görmüştük.
“AYNEN GELDİĞİ YERE DÖNECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİK”
Kongre öncesi çok ciddi bir çalışma yaptık ve bir liste hazırladık. Bizim Balıkesirspor için hazırladığımız listede Balıkesir Sanayi Odası Başkanı, Ticaret Odası Başkanı, Balıkesirspor’un eski başkanlarından insanlar, eski yöneticilerinden insanlar şehrin tüm siyasi partilerinden insanlar, şehrin tümü kucaklayan insanlar vardı. Biz adaylığımızda hiç siyaset gütmemiştik tamamıyla Balıkesirspor’un menfaatini düşünmüştük. Balıkesirspor’un bu vizyon ile bu misyon ile yönetilmemesi halinde olabilecekleri de tek tek anlatmıştık. Mevcut zihniyet ile mevcut tek adam anlayışı ile mevcut amatörlük ile Balıkesirspor’un yönetilmesi durumunda Balıkesirspor’un aynen geldiği yere geri döneceğini söylemiştik.
“BEN SÜPER LİGE ÇIKARKEN DE KÖTÜ YÖNETİLDİĞİNİ SÖYLEDİM”
Burada şu yanlış anlaşılmasın biz Balıkesirspor’un sportif başarılarından dolayı veya Balıkesirpsor küme düştü diye bu basın açıklamasını yapmıyoruz. Ben geçen sene Balıkesirspor Süper Lige çıkarken de Balıkesirspor’un kötü yönetildiğini söylüyordum bugün düştüğünde de kötü yönetildiğini söylüyorum. Bu toplantı o yüzden sportif bir toplantı değildir. Siz herşeyi doğru yaparsınız ama sizden daha iyi 15 takım vardır gene küme düşersiniz.
“50 MİLYON HARCADILAR”
Geldiğimiz noktada Balıkesirspor küme düşmüştür. Küme düşmek ile sadece lig kaybetmedi pek çok şey kaybetti. Resmi rakamlar açıklandı Balıkesirspor’a yayın havuzundan 30 milyon lira bir gelir girdisi olmuş. Tabii şeffaf bir yönetim yok Balıkesirspor yönetiminin bir şey açıkladığı yok nereden ne geldiği belli değil ama tahmini rakamlarla konuşuyoruz. Reklam gelirleri, sponsorluk gelirleri, tribün gelirleri ile birlikte ortalama bu sene 40 milyon lira civarında Balıkesirspor’a bir girdi olmuştur. Bunu tahmini rakamlarla söylüyorum. Bunun 30 milyon lirası resmi rakamdır gerisini tahmin ediyoruz. Oysa bizim başkan olmamız halinde bu 50 milyon liranın üzerinde bir planlama idi. Bunun yanında geçen seneki rakamlardan yönetici Faruk Demiraslan’ın verdiği rakamdır 6 milyon borç ile bu takımın PTT 1. Lig’ten Süper Lig’e çıktığını biliyoruz. Borcun da 16-17 milyon lira olduğunu tahmin ediyoruz. Demek ki Balıkesirspor bu sene 50 milyon lira para harcamış. 40 milyon lira gelir elde etmiş, borcu 10 milyon lira artmış 50 milyon harcamış.
“BU 50 MİLYON NEREYE HARCANDI?”
Burada sorulması gereken bu 50 milyon liranın nasıl kullanıldığıdır küme düşmesi değildir. Balıkesirspor’dan çok daha az para harcayan takımlar kümede kalmışlardır. Biz takımın küme düşmesine falan takılmış değiliz fakat Balıkesirpsor’un geleceğine yönelik hiçbir adım atılmamıştır. Balıkesirspor Süper Lige çıkmıştır, düşmüştür borcu katlanmıştır ve takıma hiçbir katkı sağlanmamıştır. Bir antreman sahası yapılmamıştır mesela. Bütün sene boyunca bir antreman sahası mevzuu oldu işte belediye saha vermedi sahamız yok dediler. 50 milyon lira para harcayan bir kulüp Gençlik Spor İl Müdürü yan taraftaki toprak sahayı vermeye hazırdır biz konuşmuştuk 50 milyon lira para harcayan bir kulüp kendisine bir çim saha yapamamıştır. Bugün Balıkesir’de pek çok amatör kulübün bile birden daha fazla sahası varken Balıkesirspor yönetimi bir saha yapamamıştır. Altyapıya bir şey kazandırılamamıştır. Tesisleşme anlamında Balıkesirspor’a hiçbirşey yapılamamıştır. Kurumsallaşması anlamında yönetilmesi anlamında hiçbirşey yapılamamıştır. Balıkesirspor geldiği gibi düşmüştür. Balıkesirspor sadece maddi kayıplar değil itibarını da kaybetmiştir. Balıkesirspor Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde Merkez Hakem Komitesi nezdinde itibarını da kaybetmiştir. Tuna Aktürk ve arkadaşlarının yaptığı anormal hareketler yüzünden gereksiz hareketler yüzünden konuşmalar yüzünden Balıkesirspor çok ağır cezalar almıştır. Balıkesirspor tarihinin en ağır cezalarına çarptırılmıştır bu dönem. 1.5 sene hak mahrumiyeti almıştır Tuna Aktürk ve bazı yöneticiler. Şu anda Tuna Aktürk’ün Balıkesirspor kulübünü temsil yeteneği yoktur. Federasyon nezdinde Balıkesirspor’u temsil edemez. Basın toplantısı yapamaz, maç esnasında stada giremez. Aldıkları bu cezanın bütün yükü de kulübe yüklenmiştir. Yöneticilerin şahsi hataları yüzünden alınan cezalar Balıkesirspor kulübüne ödetilmiştir. Balıkesirspr Türk futbolunda sempatisini kaybetmiştir. Balıkesirspor taraftarı takımına küsmüştür, tribün bölünmüştür Balıkesir şehri yönetime ve kulübe küsmüştür. Bu takım PTT 1. Lig’te şampiyon olduğunda bu takımı Balıkesir’de 50 bin seyirci karşıladı. Bu yönetim tarzı ile bir bütünlük sağlanamaz ise Balıkesirspor’u çok daha karanlık günler beklemektedir.
“2 KORSAN BAYRAK, YEMEKHANEDEN GELEN ÖRTÜ”
Geçen hafta somut bir olay yaşandı. Bir basın toplantısı. 2 tane futbolcuya imza attırılıyor. Masalar yemekhaneden getirilmiş. Üzerine iki tane korsan bayrak serilmiş, masa örtüsü olarak kullanılmış. 2 yönetici arkadaş orada, Zeki Çıkrıkçı ve Cengiz Güneş imza attırıyorlar futbolculara. Balıkesir ve Balıkesirspor bu görüntüyü hak etmiyor. Buna kimse isyan etmiyorsa bile biz isyan etmeye devam edeceğiz. Bu görüntüyü biz hak etmiyoruz, burası tarihi olan bir şehir, burası ruhu olan bir şehir burası duyguları olan bir şehir. Bu şehir Ali Şuuri Efendilerin şehri, Hacıilbey’lerin, Ali Hikmet Paşa’ların, Vehbi Bolak’ların şehri. Bu şehir Karesi’lerin, Selçukluların, Osmanlıların şehri. Kuvayi Milliye’nin şehri bu şehir bu insanlar Balıkesirspor’u yönetmeyi hak etmiyorlar. Bu insanların Balıkesir’i ve Balıkesirspor’u küçük düşürmelerine isyan ediyoruz.
“AKTÜRK ANNESİNİ, BABASINI DAHİ ÜYE YAPMIŞ”
Bizim yaşadığımız bir kongre süreci var. Biz Tuna Aktürk ve arkadaşlarının usulsüz üye kaydı yaptıklarını öğrendik. Ona yardımcı olan yol gösteren arkadaşlar bizleri de aradılar. Hüseyin Dayanç bizi de aradı sizin için de birşeyler yapayım dedi. Balıkesirspor’un ve kongresinin iradesi böyle adamlara emanet edilmiştir. Gelinen noktada Hüseyin Dayanç ile yaşadıkları sorunları hepiniz biliyorsunuz. Biz emniyet, valilik nezdinde görüştük hatta bizim arkadaşlarımız Tuna Aktürk ile de görüştü böyle bir kongre yapmaması gerektiğini ona anlattılar. Ama o inatla yaptı. Usulsüz üye derken kastımız şudur Balıkesirspor kulübü ye kaydedebilir bizim kastımız bu değildir. Fakat bizim kastımız Balıkesirspor kongre üyeleri bir önceki yıl 31 Aralık itibarı ile üye aidatlarını ödeyen kongre üyeleri oy kullanabilirler. Tuna Aktürk evraklarda sahtecilik yapmıştır. Tuna Aktürk ve arkadaşları 2014 yılında yerel seçimleri kaybettikten sonra buna birinci derece akrabaları da dahildir Balıkesirpsor tarihinde böyle bir başkan görülmemiştir annesi babası kardeşi dahil üye kaydedip evrakta sahtecilik yapıp 2013 yılında üye kaydetmiş gibi göstermiştir. 1 Asliye Hukuk Mahkemesi bu sahteciliği bu hukuksuzluğu bu kongre düzenbazlığını tescil etmiştir. Tuna Aktürk ve arkadaşları Balıkesirspor’un kongresinin iradesini gasp etmişlerdir. Oturdukları koltukta şu an işgalci durumdadırlar.
“1 DAKİKA FAZLA KOLTUĞA OTURMAK İÇİN UĞRAŞIYOR”
Biz Balıkesirspor kongresinin 391 üye ile yapılması gerektiğini o zaman da anlattık. Orada kurgulanmış bir divan vardı. Orada yazılmış bir senaryo oynanmış bir tiyatro vardı. Bize mahkemeyi gösterdiler. Mahkemeye gidin dediler, gittik. Tuna Aktürk ve arkadaşları bu mahkemenin karar vermesinin uzaması için yapılması gereken bütün manevraları yaptılar. 1 sene sonra 1. Asliye Hukuk Mahkemesi karar verdi Balıkesirspor kongresi iptal edildi. Balıkesirspor kongresi alınan bütün kararları ile birlikte iptal edilmiştir. Tuna Aktürk sık sık Trabzonspor’u örnek gösteriyor ki onlar bile bugün kongreye gidiyor, Trabzonspor’un kongresi ile ilgili alınan bazı kararlar ile ilgili mahkeme vardır. Bizim mahkememizde ise alınan kararlar, yönetim dahil herşey iptal edilmiştir. Balıkesirspor kongresi yok hükmündedir. Şu anda temyiz aşamasında. Temyiz için de sürenin son saatine ve dakikasına kadar kullandılar geciktirmek adına. Orada 1 dakika fazla koltuğa oturmak adına ellerinden gelen bütün manevraları yapıyorlar. Bu karar eninde sonunda temyizden gelecektir bizim tahminimize göre Ekim, Kasım veya Aralık aylarında temyiz süreci sonuçlanır. Balıkesirspor bu sezonun ortalarına doğru bir kongre yapmak zorunda kalacaktır 391 üye ile. Bu bir kaostur arkadaşlar. Şu anda Balıkesirspor’da bir belirsizlik var.
“PTT LİGİNDEN GELECEK PARALARI TEMİNAT GÖSTERDİLER”
Balıkesirspor’un şu anda 16-17 trilyon borcu var sadece transferler konuşuluyor. Bütün sene sahayı konuştuk hani nerede saha? Niçin bir saha yapılmıyor? Bu sene saha lazım değil mi? Yazın gündemi küme düşme kalkacak, 21 takım ile oynanacak, federasyon toplanacak denilmişti ne oldu? Bu transferler hangi paralarla yapılıyor? PTT 1 Liginden gelecek paralar teminat gösterilerek çekilen krediler ile yapılıyor bu transferler. Balıkesirspor’un gelecek gelirleri de ipotek altındadır. Balıkesirspor’un geleceği karanlığa doğru gitmektedir ve Türk futbol tarihi bunun kötü örnekleri ile doludur. Ben geçen sene bir basın toplantısında bir ifade kullandım. Balıkesirspor küme düşebilir ama bir sırt üstü düşmek vardır bir de ayaklarının üstüne düşmek vardır. Balıkesirspor sırt üstü düşmüştür ve şu anda yuvarlanmaya devam etmektedir.
“KAMYON DEVRİLMEDEN YOL GÖSTERİYORUZ”
Biz Balıkesirspor’u seven, Balıkesirspor’u siyasetin üzerinde tutan, bu işten zerre kadar menfaat beklemeyen insanlar olarak diyoruz ki kamyon devrilmeden yolu gösteriyoruz. Kamyon devrildikten sonra yol gösteren çok olur. Balıkesirspor karanlığa doğru sürüklenmektedir, Balıkesirpsor’un geleceği ipotek altındadır çok ciddi bir borç yükü ile karşı karşıyadır. Şu andaki bu hukuksuz durum kabul edilemez ve sürdürülemez bir durumdur. Balıkesirspor’un derhal bir kongreye ihtiyacı vardır. Balıkesirspor’u düzlüğe çıkaracak olan kongredir. Kongre camiaya huzur getirecektir.
“TARAFTARA BARİ SAYGIN OLSUN”
Geçtiğimiz günlerde taraftarlar sosyal medyada örgütlendiler ve bir gösteri yaptılar. Ben hepsini alınlarından tek tek öpüyorum. Kutlanması gereken bir harekettir. O yağmurun altında o çamurda sadece Balıkesirspor sevdası ile yürümüşlerdir. Tuna Aktürk bir basın toplantısı yapıyor ve diyor ki onları orada yürütenler. Bakın hukuka saygınız yok, şehrin iradesine saygınız yok, belediye başkanına saygınız yok, ticaret odasına, sanayi odasına saygınız yok, kongre üyelerinin iradesine saygınız yok rica ediyorum taraftara bari saygınız olsun. Bu taraftar kendi kendine organize olmuştur sadece Balıkesirspor’a sahip çıkmak uğruna yürümüşlerdir. O taraftarı o yağmurda yürütebilecek tek güç Balıkesirspor sevdasıdır başka hiçbir güç onları orada yürütemez. O taraftarlarının hepsini tebrik ediyor Tuna Aktürk’ü de o açıklamasından dolayı kınıyorum.
“RAFET ÇETİNEL ADAM GİBİ ADAMDIR”
Tuna Aktürk yine o açıklamada Rafet Çetinel’e dil uzatıyor. Rafet Çetinel bir kongre çağrısı yaptı. Aklıselim olan vicdan sahibi olan herkesin yapması gerekeni yapmıştır. Çünkü Rafet Çetinel adamdır. Rafet Çetinel adam gibi adamdır, büyük başkandır, büyük başkan kolay olunmaz. Rafet Çetinel ile ilgili ithamlarda bulundu. Rafet Çetinel 2010’da 3. Lig’de şampiyon olduğumuzda o takımın başkanıydı. Ben onun yönetiminde vardım Tuna Aktürk onun yönetiminde yoktu. Tuna Aktürk o zaman Balıkesirspor’un kongre üyesi dahi değildi. Sosyal medyada görüyorum Tuna Aktürk için Amatör’den Süper Lige çıkaran başkan diyorlar, o zamanlar Tuna Aktürk falan piyasada yoktu. Rafet Çetinel dönemin belediye başkanı İsmail Ok’tan yeşil ışık alamadığı için o dönem Balıkesirspor başkanlığını bırakmıştır. Balıkesirspor’un zarar görmemesi adına gereğinde geri çekilmeyi bilmiştir. Tuna Aktürk ise tam aksine adil bir kongre yapmaktan korkmuştur Balıkesirspor başkanlık koltuğunu bırakmamak adına yaklaşık 120 üyesini usulsüz olarak kaydetmiştir, her türlü hukuksuzluğu yapmıştır. Tuna Aktürk Rafet Çetinel’in adını ağzına bile almamalıdır.
“BALIKESİRSPOR SİYASETİN ÜSTÜNDEDİR”
Biz Tuna Aktürk’ün bu tür davranışlarına alışkınız onunla birlikte uzun süre çalışmış insanlar olarak. Tuna Aktürk sıkıştığı zaman insanlara iftira atar. İtibarsızlaştırmaya çalışır. Bunun örnekleri çoktur. Balıkesirspr taraftarının yaptığı o kutlu yürüyüşü de itibarsızlaştırmak adına iftira atmıştır onları birilerinin yürüttüğünü söylemiştir. Yönetici arkadaşlarına aynı şeyi yapmıştır, Rafet Çetinel’e, Metin Özpınar’a, Metin Mengüc’e, Yalçın Dereli’ye, Harun Atabay’a ve bana en sonunda İsa Tamer Çelik’e yapmıştır. Kim Tuna Aktürk ile takışır ise onu itibarsızlaştırmak için aynı şeyi yapar. Biz bu şehrin ileri gelenlerine, kongre disiplin kurulunu göreve davet ediyoruz Balıkesirspor’un bir kongreye ihtiyacı vardır. Bu durum sürdürülemez bir durumdur. Herkes siyasi hesaplarını, belediye başkanı ile hesaplarını bir kenara bıraksın. Balıkesirspor siyasetin üstündedir. Siyasi partiler oradadır isyeteyen gitsin istediği siyaseti yapsın. Biz Balıkesirspor’da siyaset yapmayacağız ve siyaset yapılmasına da izin vermeyeceğiz.
“TUNA AKTÜRK’E HODRİ MEYDAN DİYORUM”
Ben şimdi buradan Tuna Aktürk’e hodri meydan diyorum. 391 üye ile kongre yapamayacak kadar korkak olduğunu biz zaten gördük. Bu hukuk tarafından da tescil edildi. Şimdi eğer cesaretin varsa, zerre kadar Balıkesirspor’a saygın varsa bu şehre saygın varsa 391 üye ile yapamıyorsun gördük üye kaydettiğin 508 kişi ile bu arada 100 kişi daha kaydetti isen 608 kişi ile de yapabilirsin derhal Balıkesirspor’un bir kongreye ihtiyacı vardır. Biz buradayız. Ekibimiz ile projelerimiz ile Balıkesirspor yönetimine talibiz. Tuna Aktürk kendisi de talip olabilir başka aday olabilecek arkadaşlar da olabilirler. Balıkesirspor’u huzura çıkarmak için kongreye davet ediyoruz.

Bir basın mensubunun “Edip Uğur sizin adaylığınızı Sakarya Mahallesinde açıklamıştı. Siz Edip Bey’in adayımıydınız?” sorusuna şu yanıtı verdi:
“EDİP UĞUR AÇIKLAMASINDAN ÇOK ÖNCE ADAYDIM”
“Biz Harun Atabay ile 2013’te istifa ettik kulüp yöneticiliğinden. Ben istifa ederken de o dönemin belediye başkanı olan İsmail Ok’a Balıkesirspor kulüp başkanlığına aday olacağımı söyledim. Sayın Edip Uğur’un bizi desteklemesi bundan sonra olmuştur. Sayın Uğur bu süreçte bize destek olacağını belirtmiştir. Ben burada hepinizin huzurunda da Sayın Edip Uğur’a teşekkür ediyorum. Ben Edip Uğur’a Balıkesirspor konusunda haksızlık edildiğini düşünenlerdenim. Edip Uğur Balıkesirspor konusunda siyaset yapmamıştır. Edip Uğur Balıkesirspor yönetiminde başarılı ve güvenilir duyduğu bir gruba destek olmuştur. Ben o kulübün yöneticiliğini 3 ligden 2 lide oradan 1 lde yöneticiliğini, doktorluğunu sağlık sponsorluğunu hastanem ile birlikte yapıyorum senelerdir. Bu sene de yaptım. Tuna Aktürk o gün basın toplantısında bizimle ilgili ileri geri konuşurken ben hastanede transfer edilen oyuncunun sağlık kontrolünü yapıyordum. Biz Balıkesirspor için kendimizi feda etmiş insanlarız. Sayın Uğur’un beni desteklemesi benim adaylığımı açıklamamdan çok daha sonradır. Kendisine çok teşekkür ediyorum.”
Yine bir basın mensubunun iş dünyasının kendilerini aynı şekilde destekleyip desteklemediğini sorması üzerine Feyyaz Çiftçi
“TUNA AKTÜRK GÜVENİRLİĞİNİ KAYBETTİ”
“Destek aynı şekilde devam etmektedir. Ömer Marmaralı Karesi Belediye meclis üyesidir. Bu hukuki süreci beraber yönettik. Tuna Aktürk’ün güvenirlik sorunu vardır. İnsanlar güvendikleri yere yardımcı olurlar. Birçok yardım kuruluşu fitre zekat topluyor. Kimlere yardım ediyoruz güvendiklerimize yardım ediyoruz. Yaptıkları eserler ortada olan insanlara yardım ediyoruz. Paranın doğru yerde kullanıldığından emin olduğumuz insanlara yardım ediyoruz. Tuna Aktürk’ün sorunu güvenilir olmamasıdır. Balıkesir camiası Tuna Aktürk ve arkadaşlarına güvenmemektedir o yüzden orada bir sinerji oluşturulduğunda bu güven tekrar yaratılabilir. Balıkesirspor’un belediye olmadan, sanayi ve ticaret odalarının desteği olmadan yeniden ayağa kaldırılması zordur. Balıkesirspor divanını biz göreve davet ediyoruz. Şu an kaç üye olduğunu bilmesek de imza toplanabilir. Biz o kongre salonunu da terk etmeyebilirdik. Biz bakın o kongre salonunu terk etmesek o kongreyi de kazanırdık. Biz her zaman birlik beraberlik olsun, bu şehirde bölünmüşlük olmasın istedik. Biz o kongre salonunu terk etmeseydik ne olurdu? O gün o kongrede çok gergin bir ortam vardı. Önümüzdeki yıllarda telafisi olmayan yaralar açılabilirdi. O kongre salonunda kan bile dökülebilirdi. Buna uygun bir ortam orada hazırlanmıştı. İkincisi de Tuna Aktürk’ün tiyatro sahnesinin figüranları olmamak adına terk ettik. Ben o camianın içinden geliyorum, telafisi mümkün olmayan olaylar olabilirdi. Ben bu yüzden terk ettim başkası neden terk etti bilemem. Başka arkadaşlar kongrenin kazanılacağına inanmamış olabilir. Balıkesirspor camiasına yabancı insanlar olabilir. Siyaseten bakıp kongreyi kaybederiz demiş olabilir. Oysa ben camiayı biliyorum karşı tarafta gibi görünüp bize oy verecek insanlar vardı. Başka insanlar neden terk etti bilemem! 

Kaynak:Postam gazetesi

Hiç yorum yok: