2015-09-01

Kerim AVCI ve Tomislav Glumac Balıkesirspor'umuz'da


Geçtiğimiz sezon devre arasında RNK Split takımından kiralık olarak anlaştığımız Tomislav GLUMAC ile 2015-2016 transfer sezonunu son gününde 1 Yıllık sözleşme imzalandı


Transfer sezonunun son gününe kadar çalışmalarını sürdüren kulübümüz, geçtiğimiz sezon Altınordu forması giyen Kerim AVCI ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.




Her iki transfer takımımıza hayırlı olsun.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Glumac ve Kerim takviyesi iyi oldu özellikle Kerim ayarında oyuncuya ihtiyacımız vardı duran topları kunlanıcak teknik ayagında top tutan oyunu yönlendirecek oyunkuracak kadro şekillenmiş oldu.

Zaten en başında kadro yapılanması çok kötüydü 3 sol bek o mevkide oynaya bilecek Hasanıda katarsak 4 oluyor ön libero 3 tane 3 de ilk 11 de oynuyor Abdulhamit joker stoper açık varsa stopre ön libero varsa önliberoya ilerleyen zamanlarda kart cezalıları ve sakatlıklarda çok sıkıntı yaşardık. Şimdi stoperlerin önünde Ragıb alırsak Sankoh ve Erayın önüne Kerim takviyesi ne oynadıgını bilen topu yere indiren bi takım haline geliriz daha üretken oluruz.Ragıb stoperlerin önündeyken bu zamana kadar savunma zafiyeti yaşamadık bu kurguda savunma zafiyetleri yaşama ihtimalimiz yüksek. Kapalı savunmaları açmak için kerim ayarında bi oyuncuya ihtiyacımız cok zaten ilerleyen maçlarda rakipler Mugdat ve Karikari için önlemler alıcaklar geniş alanlar bırakmıyacaklar bizizm sıkıntımız ozaman başlıyacaktı.

Bülen Cevahir uzun zamandır ilk defa oyunun içinde aksiyon aldıgını gördüm hem defans hem ofans anlamında karabük maçında çok iyidi bu bahsettigimin kesinlikle kunlandıgı korner sonrası gol olan pozüsyonlan alakası yok benim gözlemledigim maç içersinde yaptıgı bindirmeler hareketli toplan yaptıgı ortalar. Yaptıgı ortalardan bi tanesinde Yigit Gökoglan ucarak kafa vurmuştu pozüsyon gol olsaydı hazırlanış olarak güzel bi gol olacaktı Berkay gittikten sonra oda biraz rahatlamış anlaşılan. Apo savunmada yaptıklarına diyecegim yok ama ofansta hiç yok Bursasporlan oynadıgımız açılış maçında benim gördügüm Apdurahman hem ofansta defansta mükemmeldi GaziantepBB maçında bir iki bindirme yapayım dedi kötü orta hatalı pas yaptıktan sonra biraz geriye attı kendini.

Stoperlere diyecek bişeyim yok ikisininde Maşallahı var Glumac takviyesiyle dahada saglam oldu. Erkan hoca kolay kolay Yigit ve Hüseyini bozmaz ama buzamana kadar önlerinde Ragıb vardı savunma 5 kişiydi fazla sırıtmadı önlerinden Ragıbı alınınca ozaman nasıl olur zamanla görücez

Önliberolara gelince Sankoh çok agresif daha hazır degil fizik olarak hamle zamanlama hataları yapıyor tabi bunda Ragıbın çok geride kalması gücünü ekonomik kulanmak istemesi biraz kaçak dövüşüyor Ragıb aynı şekilde Eray da kaçak dövüşüyor defans anlamında agresif degil nerdeyse kartı geçtim faul yapmadan maçı bitiriyor Eray ön libero biraz ısıracak yıldırması lazım rakiplerini ofans olarak iyi alıp gidiyor gücü yettigince bişeyler yapmaya çalışıyor ama savunmada çok yumuşak kalıyor. Apdulhamit Yıldız 2 hafta son 15-20 dakka oyunda kaldı 2 sarı kart gördü 2 kartta itirazdan pozüsyon geregi görürsün sankoh gibi anlarım ama itirazdan yedigi 2 kart Allah Apdulhamitin eline düşürmesin bizi tam canlı bomba.

Zefuik sırtı dönük müthiş oynuyor Karabük maçında kaleciylen karşı karşıya o pozüsyon kaçmaz kaçmamalıydı Ali Öztürk ancak kupa maçlarında forma şansı bulabilir , Mugdat gol kaçırsada olmazsa olmaz tam bir fır fır bulundugu bölgeyi karıştırıyor rahatsız ediyor hata yapmaya zorluyor. Yigit Gökoglan beklentinin en fazla oldugu oyuncuların başında fizik olara iyi ama kafa olarak özgüven eksikligi biraz morale öz güvene ihtiyacı var. Kara oglan Karikari kanatta oynamayı yadırgıyor ama bu sene çok istekli gördüm Karikariyi mesela İsmail hoca Karikariyi maç içinde kanata attıgında Karikaari kanadına yardıma gitmiyordu umursamaz bi tavrı vardı 2 sene önce ama bu sene öyle degil bekine yardım ediyor mücadele ediyor olmazsa olmaz yeri banko olan herzaman Karikaridir şu kadroda bu performansı istegi oldugu sürece Zefuik varlıgı anlaşılan Karikaride forvette bize ekmek çıkmaz havası vermiş.