2016-03-16

Harun ATABAY:Seri Yakalamak İstiyoruz

PTT 1. Lig’de Denizlispor’u yenen Balıkesirspor, ilk iki için yeniden umutlanırken bu sonuçla 2 basamak birden yükselen kırmızı beyazlı takım, moral de kazandı.

Profesyonel Şube Sorumlusu Harun Atabay, “Denizlispor galibiyetiyle kötü gidişe son verdik. Şimdi yeni bir seri yakalayarak, zirveye çıkmak istiyoruz. Bu hafta yine evimizde Şanlıurfaspor’u ağırlayacağız. İlk 2 hedefimizi gerçekleştirmek için bu kritik karşılaşmayı mutlaka kazanmalıyız. Şanlıurfaspor engelini de kayıpsız geçmemiz halinde sonuna kadar yarışın içinde oluruz” dedi.

Bu arada Denizlispor karşılaşmasında sakatlanan Tadic’in Şanlıurfaspor maçında takımdaki yerini alamayacağı bildirildi. 77’nci dakikada Zeefuik’in oyuna yerine girdikten sonra 88’inci dakikada sakatlanıp Erceg’le yer değiştiren Hırvat futbolcunun sol diz iç yan bağlarında esneme saptandı.

Tedavisi süren Hüseyin Tok ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlığı yüzünden idmana çıkmayan Halil İbrahim Tuna’da kontrol için İzmir’e gitti. Harun Atabay, “Tadic ve Hüseyin bu haftaki Şanlıurfaspor randevusunda oynayamayacak. Halil İbrahim’in durumu kontrollerin ardından netleşecek” dedi.

Hiç yorum yok: