2016-03-21

Harun ATABAY:Seriyi Devam Ettirmek İstiyoruz

Balıkesirspor bir atıyor üç alıyor

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor yeni teknik direktörleri Reha Erginer yönetiminde ikide iki yaparak ilk altı için tekrar iddialı konuma geldi.

PTT 1'inci Lig'de Şanlıurfaspor'u Kerim Avcı'nın golüyle yenerek 6'ncı sıradaki yerini koruyan Balıkesirspor, bu sezon dördüncü kez bir maçı 1-0 kazandı. Daha önce evinde Alima Yeni Malatyaspor ve Multigroup Alanyaspor'u, deplasmanda ise Kayseri Erciyesspor'u aynı skorla mağlup eden kırmızı beyazlı ekip, bu dört müsabakada attığı 4 golle hanesine 12 puan yazdırmış oldu. Balıkesirspor'a 12 puan getiren bu golleri Alima Yeni Malatyaspor randevusunda Zeefuik, Kayseri Erciyesspor deplasmanında devre arasında Akhisar Belediyespor'a transfer olan Muğdat, Multigroup Alanyaspor ve Şanlıurfaspor karşılaşmalarında ise Kerim kaydetti.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, yeni teknik direktörleri Reha Erginer yönetiminde 2'de 2 yapmayı hedeflediklerini, Denizlispor ve Şanlıurfaspor galibiyetleriyle bunu başardıklarını belirterek, "İlk iki iddiamızdan vazgeçmedik. En azından ikincilik hedefimiz devam ediyor. Bu hafta Adana Demirspor, Giresunspor ve Göztepe'nin puan kaybetmesi işimize yaradı. Önümüzdeki tüm maçları kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz" diye konuştu.


Bu arada milli maç nedeniyle verilen arada 4 gün dinlenecek futbolcular çarşamba günü çalışmalara yeniden başlayacak.

Hiç yorum yok: