2016-03-03

TADİC,Giresunspora Karşı Yok

Ptt 1'inci Lig'de son 4 haftada 10 puan kaybederek hayal kırıklığı yaratan Balıkesirspor, 24'üncü haftanın açılış maçında yarın Giresunspor'a konuk olacak.



Ptt 1'inci Lig'de son 4 haftada 10 puan kaybederek hayal kırıklığı yaratan Balıkesirspor, 24'üncü haftanın açılış maçında yarın Giresunspor'a konuk olacak. Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Serkan Tokat yönetecek.

Bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek yeni bir sayfa açmak isteyen kırmızı beyazlı ekipte sakatlıkları devam eden Hüseyin Tok ve Halil İbrahim ile yabancı kontenjanına takılan ve Hırvat golcü Tadic forma giyemeyecek.

Son haftalarda yaptığı kadro tercihleriyle eleştirilen Teknik Direktör Fikret Yılmaz'ın Giresun'da kaptan Ragıp ve Erceg'e ilk 11'de şans vermesi bekleniyor. Zor bir doksan dakikanın kendilerini beklediğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Çok koşan ve mücadele eden bir takımla karşılaşacağız. Ancak şartlar ne olursa olsun, zirve iddiamızı sürdürmek için Balıkesir'e galibiyetle dönmeliyiz" şeklinde konuştu. Karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Hiç yorum yok: