2016-06-15

Balıkesirspor'umuz'da Son Gündem






BALIKESİRSPOR'UMUZDA YENİ SEZON FORMALARI TANITILDI

Balıkesirspor’umuzun 2016-2017 sezonunda giyeceği formalar Balıkesirspor tesislerinde yapılan basın toplantısıyla tanıtıldı. Balıkesirspor'umuz, Nike firması ile 2+1 yıllık anlaşma yaparak yeni forma tasarımlarını basınla paylaştı.
Düzenlenen tanıtım toplantısına Hukuki İşler Sorumlusumuz ve Basın Sözcümüz Alp Kaan, Genel Sekreter ve Basın Sözcümüz Umut Kırtıl, Mağaza ve İktisadi İşler Sorumlumuz Uğur Erkan, Taraftar ve İktisadi İşler Sorumlumuz Sadettin Akbaba katıldı.
Hukuki İşler Sorumlusumuz ve Basın Sözcümüz Alp Kaan yaptığı açıklamada yeni sezon formaları hakkında bilgi verirken ilerleyen günlerde SMS kampanyası ve Milli Piyango çekilişinin yapılacağını belirtti.
Hukuki İşler Sorumlumuz ve Basın Sözcümüz Alp Kaan açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “ Balıkesirspor yönetim kurulu olarak görev dağılımını yaptıktan sonra her alanda çalışmalar yapmaya başladık. Daha önceki forma tedarikçimiz ile olan opsiyon hakkımızı kullanmayarak 2016-2017 sezonu için Balıkesirspor’a artı değer katacağına inandığımız Nike firması ile anlaşma sağladık. 2+1 yıl olmak üzere tedarik anlaşması sağlanmıştır. Turkcell ve Avea operatörleri ile SMS anlaşması yapıldı. Detaylarını daha sonra duyuracağız. 4206’ya mesaj göndererek taraftarlarımız, Balıkesirliler takımlarına destek verebilecekler. Bununla ilgili Vodafone ile de görüşürüyoruz. Kulübe hem katkı hemde Balıkesirlilerin desteğini sağlamak için Milli Piyango İdaresi ile bir çalışma yapılarak Balıkesirspor’a özel bir çekiliş planlıyoruz. Bunun da detayları ileri zamanda açıklanacak. “
Mağaza ve İktisadi İşler Sorumlumuz Uğur Erkan Nike firmasının Balıkesirspor’un marka değerini daha üst seviyelere taşıyacağını belirtirken forma fiyatlarının makul seviyede olduğunu ifade etti.
Erkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ” 30 Mayıs’ta yeni yönetim kurulunun belirlenmesinden sonra bir çok konuda yapılanmaya gittik. Bunlardan biri de forma sponsorluğuydu. Bunun kendimizce bir sebebi vardı. Günümüz koşullarını düşünecek olursak marka değeri ve bilinirliği daha yüksek bir firmayla sponsorluk anlaşması yapmaktı. Artı opsiyonu kullanmayarak yeni sponsorumuz ile anlaştık. Nike’ı tercih etmemizin nedenlerinden birisi de marka etkisinin, imaj gücünün Balıkesirspor’un marka değerini daha yukarıya taşıyacağına inanmamızdır. Burada amacımız birazda taraftarın formaya kolay ulaşabilmesi spor yaparken ve gündelik hayatta kullanabilmesidir. Nike’ın da bu konuda en çok tercih edilen markalardan biri olduğu için bu firmayı seçtik. Yeni sezon için 4 tane forma belirledik. Bunlar çubuklu forma, beyaz forma, 50.yıl nostalji forması ve altın rengi forma olarak belirlendi. Store satışını bir adım daha ileri götürüp bu sezon kamp malzemelerinin de storeda satacağız. Forma fiyatlarını ise şu şekilde belirledik; Çubuklu forma 99 TL, Beyaz forma 79 TL, 50.yıl nostalji forması 66 TL, Altın rengi forma 50 TL

http://www.balikesirspor.org.tr/haber/180/balikesirsporumuzda-yeni-sezon-formalari-tanitildi

Hiç yorum yok: