2017-06-12

Feyyaz ÇİFTÇİ Son Durumu Değerlendirdi

Abdulkadir, Nizamettin  ve Mehmet Bizimle

Geçtiğimiz hafta yapılan basın toplantısında “Mevcut oyuncu kadrosunu koruyabilmek için Cuma gününe kadar 3 milyon lazım” diyerek, destek çağrısı yapan Balıkesirspor yönetimi, oyuncularla olan sorunlarını kendi imkanlarıyla çözebilmek için çaba sarf ediyor. Abdulkadir Özgen, Nizamettin Çalışkan ve Mehmet Boztepe ile uzlaşma sağlayan yöneticilerin diğer oyuncularla görüşmeleri sürüyor.

Süper Lig hedefiyle başlayan 2016-2017 sezonunu tüm imkansızlıklara rağmen orta sıralarda tamamlayan Balıkesirspor’da sezon boyunca gündemin ilk maddesi ekonomik sorunlar oldu. Henüz sezonun başında oyuncuların antrenman boykotu ile başlayan sıkıntılar, Zeefuik’in kupalara el koymaya çalışması ve deplasman yolunda otobüsün haciz edilmesiyle sürekli olarak gündemi meşgul etti.

Ekonomik sorunlar nedeniyle daha sezon tamamlanmadan bazı oyuncular takımdan ayrılırken, ligin son haftalarında altyapıdan gelen oyuncularıyla Elazığspor ve Ümraniyespor karşısına çıkan Balıkesirspor’da sezonun tamamlanmasıyla birlikte Olağanüstü Genel Kurul ihtimali gündeme geldi.

Kırmızı-beyazlı kulübün içinde bulundu ekonomik sorunları ortaya koymak üzere yapılan basın toplantısında Olağanüstü Genel Kurul yapacaklarını ve mevcut kadroyu koruyabilmek için Cuma gününe kadar 3 milyon liraya ihtiyaçları olduğunu söyleyen Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, son durumu HABERCİ’ye değerlendirdi.

“AZ VEREN, CANDAN”

Ortaya koydukları tablodan sonra şehrin gösterdiği reaksiyonun önemli olduğunu ifade eden Feyyaz Çiftçi, “Taraftarımız kendiliğinden organize olarak, destek kampanyası başlattı. Burada telaffuz edilen rakamlar, belki bizim sorunumuzu çözmeyecek ama atalarımızın da dediği gibi az veren, candan verir. Önemli olan Balıkesir’in bu duruma duyarsız kalmayıp, reaksiyon göstermesidir” dedi.

BUGÜN ÖNEMLİ

Takımdan ayrılma ihtimali olan oyuncularla görüşmelerini sürdüğünü dile getiren Feyyaz Çiftçi, “Abdulkadir Özgen, Nizamettin Çalışkan ve Mehmet Boztepe ile ilgili sıkıntıyı kendi imkanlarımızla çözdük. Bu oyuncular, 2017-2018 sezonunda da Balıkesirspor forması giymeye devam edecek. Bu durumda olan birkaç oyuncumuzla da bugün görüşüp çözüm üretmeye çalışacağız” dedi.

“ERAY VE BÜLENT’TEN SÖZ ALDIK”

Tedavileri tamamlanan Oğuz Yılmaz ve Muhammed Ali Doğan’ın da yeni sezon kadrosunda olacağını belirten Feyyaz Çiftçi, “Sözleşmesi sona eren Eray Ataseven ve Bülent Cevahir’in Süper Lig takımlarıyla görüşmeleri sürüyor. Süper Lig’e transfer olmamaları halinde Balıkesirspor’da kalacaklarına dair kendilerinden söz aldık. Okan Alkan da takımda kalmak istiyor. Onun için de kaynak yaratmaya çalışıyoruz” dedi.

“ELBİRLİĞİYLE AŞACAĞIZ”

Taraftarın takımı sahiplenmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Feyyaz Çiftçi, “Oyuncu kadrosunu koruyabilmek için gerekli kaynağı yaratmak için görüşmelerimiz sürüyor. Sonuçta Balıkesirspor, bu şehrin ortak değeri ve en büyük spor markası. Bu sorunları elbirliğiyle aşmaktan başka çaremiz yok” dedi. İrfan DUROĞLU

http://habercigazetesi.net/abdulkadir-nizamettin-ve-mehmet-bizimle/

Hiç yorum yok: