2017-06-08

Zekai KAFAOĞLU 2 Maaşını Bağışladı



Maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren Balıkesirspor’a Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu merhem oldu. Kafaoğlu Balıkesirspor’a 2 maaşını bağışladı, herkesin takıma sahip çıkmasını istedi.

Her zaman Balkesirspor’un manevi anlamda yanında yer alan Başkan Kafaoğlu kulübün sıkıntılı günler geçirmesine sessiz kalmadı. Son olarak da Balıkesirspor Kulübüne moral yemeği veren Başkan Kafaoğlu şimdi de takımın ekonomik sıkıntıdan çıkması adına bir adım attı ve 2 maaşını da Balıkesirspor’a bağışladığını duyurdu.

Kafaoğlu bu hareket ile kamuoyunun da hareketlenmesini ve takımlarının yanında yer almasını istedi.
Başkan Kafaoğlu duygu ve düşüncelerini aktararak “Balıkesirspor şehrin bir markası, en değerli markası. Bütün Balıkesirlilerin takıma sahip çıkması lazım, önemli olan takıma kötü gününde de destek olmak lazım. Balıkesirspor maddi yönden kriz içerisinde, transfer yasağı var, ödenmesi gereken paralar var. Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi acil olarak 3 milyon TL’ye ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Bu parayı Balıkesir ili toparlayabilir. Balıkesir halkını Balıkesirspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. Bende kendi imkanlarım ölçüsünde 2 maaşımı Balıkesirspor’a bağışlıyorum. 1 milyon 250 bin nüfuslu şehrin takımı Balıkesirspor, Büyükşehrin takımı Balıkesirspor. Herkesin takımın iyi gününde, kötü gününde yanında olması gerekir. Şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi lazım. Farkındalık oluşturmalıyız, dikkat çekmemiz lazım. Herkes ertelemeden takımına sahip çıkmalı, gün birlik günü, gün beraberlik günü. Balıkesir halkı birlik ve beraberlik içerisinde olursa Balıkesirspor ekonomik sıkıntıdan kurtulur


Bilindiği üzere daha önce Balya Belediye Başkanı Osman KILIÇ ta 1 maaşını Balıkesirspor'umuz'a bağışlamıştı.

Balıkesirspor'umuz'a olan desteğin artmasını bekliyoruz.

Hiç yorum yok: