2017-08-03

Can CANGÖK Kampı Değerlendirdi

25 Temmuz'dan bu yana sezon öncesi hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren takımımızın Teknik Direktörü Can Cangök kampı değerlendirdi.



İşte hocamızın açıklamaları;
" İkinci etap kamp döneminin sonuna geldik. Bugün itibariyle Balıkesir'e dönüyoruz. Burada geçen 20 günlük süre zarfında 30'a yakın antrenman ve 3 hazırlık maçı oynadık. Takım olarak istediğimiz seviyeye aşağı yukarı geldik. Bu sene bizim geçen seneden farkımız, defansif işleri daha iyi yapacak bir seviyeye gelmemiz oldu. Bu konu üzerinde uzun süredir çalışıyoruz. Geçen sezonda çok gol atmamıza rağmen kalemizde de çok sayıda gol gördük. Kendi aramızda konuşarak bunu gidermenin yollarını aradık. Çözümün daha iyi defans yapmak olduğunu, takım savumasını daha iyi becermek olduğunu oyuncularımıza anlattık. 20 günlük kamp süresinde futbolcularımın hepsi iyi çalıştı".

EN BÜYÜK TRANSFERLER OĞUZ VE MUHAMMET ALİ
Oğuz Yılmaz ve Muhammet Ali Doğan'ı yeni transferler olarak gördüğünü belirten Teknik Direktörümüz Can Cangök, " Her iki oyuncumuzda Denizlispor maçının ikinci devresinde forma giydi ve bu bizi mutlu etti. Hazırlık maçlarında takım olarak istediklerimizi yerine getirdik. Yendiğimiz maçlar da dahil olmak üzere işin skor tarafına hiç bakmadık. Takım olarak ne yapabiliiz, nasıl mücadele edersek daha iyi sonuçlar alabiliriz hep onun peşinden koştuk.
Bu dönem futbolcular için sıkıntılı bir dönem, sabah, akşam idman yaptığımız için oyuncuların vücudunda ağrı sızı hiç bitmiyor. Futbolcularımıza çok az izin verdik. O yüzden bundan sonra taktiksel ve ölü topların değerlendirilmesi gibi konuların üzerinde duracağız. En azından burada kazandıklarımızı devre arasına kadar koruma idmanlarıyla geçireceğiz".

BALIKESİR'DEKİ ÇALIŞMALAR PAZARTESİ BAŞLAYACAK
4 Ağustos Cuma günü Bursaspor ile hazırlık maçında karşılaşacaklarını anımsatan Hocamız Can Cangök, takıma cumartesi ve pazar günü izin vereceklerini belirtti. İznin ardından çalışmalara Ali Hikmet Paşa Tesislerinde başlayacaklarını belirten Cangök, " Şehrimizdeki çalışmalara pazartesi günü başlayacağız. Salı günü sabah yapılacak idmanın ardından hava şartları müsait olursa, takımı Ayvalık'a götüreceğiz. Kamp yorgunluğunu, 20-25 günlük yoğun çalışma programının stresini üzerimizden atmak için, Adana Demirspor maçına daha motive girmek için böyle bir aktiviteye ihtiyacımız var. Afyon Kampı'nda en uzun süre kalan takım biziz. İlk gelen bizdik ve son gidende biz oluyoruz. Adana Demirspor maçına daha rahat kafayla hazırlanmak için Ayvalık'ta geçireceğimiz bir gün bize iyi gelecek. Çarşamba gününden itibaren maça her konuda odaklanacağız. Onunla yatıp, onunla kalkacağız. Kazanmak için de elimizden geleni yapacağız. Biz hem teknik, hem de karakter açısından iyi bir takımız. Karekterimizi ortaya koyduktan sonra yapamayacağımız şey yok"

Hiç yorum yok: