2019-01-17

Trabzonspor-Balıkesirspor Maç Sonu Açıklamalar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi




Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Kadromuz kısıtlı ama arzumuz ve isteğimiz iyi. 17 tane maçımız var. Sakatlıklar var, kış şartları var, kart cezaları var... Bu bakımdan kadromuz bizi taşımayabilir. Pası iyi yapan bir ekibiz, bunu daha da geliştirebiliriz. Sorunlarımız var ve onları aşmamız lazım. Bugün Trabzon'da kalacağız, yarın Balıkesir'e döneceğiz. Orada temasa geçeceğimiz kişiler var. Başkanımıza yardımcı olmamız lazım.Oyuncularımızın sorunlarını çözmemiz lazım. O kadar soruna rağmen iyi çalıştılar." dedi.

Karşılaşmanın ortada geçtiğini belirten Bulak, "İyi maç oldu. Ortada bir maç oldu. İki ayaklı bir maç. Evimizde kazanabiliriz. Bizim kadro derinliğimiz var. 17 tane oyuncumuz var. Biraz zorlanacağız ama oyuncularımı kutluyorum. İyi pas yapıyoruz, iyi geçişler yapıyor." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor tebrik ettiğini söyleyen Bulak,"Trabzonspor'da transfer yasağı takımı ürkütmesin. Her zorluktan bir kolaylık çıkar. Trabzonspor böyle büyüdü. Baktığınızda şehir kupa maçı olmasına rağmen, maç 20:30'da olmasına rağmen 20 bin taraftar toplayabiliyor. Ben Trabzonspor'un altyapısında 13 sene bulundum. Yapılan doğru işleri tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.


Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, “Ne olursa olsun kazanmak güzel. Tabi ki en azından ikinci yarı lig ve kupa düşünülecek olursa daha güzel bir sonuçla kazanmayı arzu ederdik. Sonuçta çok yetenekli oyunculardan kurulu Balıkesirspor takımı, zorladılar ama sonuç almak güzel. Umuyorum bu avantajımızı orada da sürdürür alınması gereken sonucu alır, kupada yolumuza devam ederiz” dedi.

Her müsabakaya kazanma odakları hazırlandıklarını dile getiren Karaman, “Biz her müsabakaya kazanma odaklı hazırlandığımız için oradaki maç fark etmeyecek. İki farklı kazansak da aynı ciddiyet, disiplinle gidecektik. 2-1 zor bir skor ama umuyorum oradan da kazanarak döneceğiz” ifadelerini kullandı.


Hiç yorum yok: