2019-06-17

Giray BULAK,Balıkesirspor'dan Ayrılıyor

Balıkesirspor Bteknik direktörü Giray Bulak, bir yıllık sözleşmesine rağmen takımdan ayrılacağını kaydetti.

TRT Radyo 1'de yayınlanan "Futbol Saati" programına katılan Bulak, yeni seçilen başkan Kadir Dağlı ve yönetiminin kendisini aramadığını belirterek, kırgınlık yaşadığını söyledi.

Tecrübeli teknik adam, bu sezon için şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturulması sözüyle göreve geldiğini ancak eldeki oyuncuların bile kadroda tutulamadığını söyledi.

Bulak, 1 haftaya kadar eski oyuncuları Nuno Coelho'ya 773 bin euro ödeme yapılmadığı takdirde transfer yasağının devam edeceğini belirtti.

Başarılı çalıştırıcı, takımın toplam 35 milyon lira borcu olduğunun da altını çizdi.

Giray Bulak, "Kentin belediyesi takıma destek vermiyor. Futbol paydaşları bir araya gelemiyor. Yeni yönetimin önünde çözmesi gereken çok büyük sorunlar var. Bunlar da aşılacak gibi görünmüyor" ifadelerini kullandı.

Ramazan Bayramı'nda futbolculara daha önceki dönemlerde alacaklarına karşılık az miktarda bayram harçlığı verilmesi isteğinin kabul görmemesine de tepki gösteren Bulak, "Ben söz verdim ama futbolculara mahcup oldum" dedi.

Giray Bulak, önümüzdeki günlerde yeni seçilen yönetimle görüşeceğini ve Balıkesirspor 'la yollarını ayıracağını ifade etti.

Hiç yorum yok: