2019-10-08

Ali TANDOĞAN: Önce Kümede Kalmayı Garantilemek İstiyoruz

ali tandoğan ile ilgili görsel sonucu


Balıkesirspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, ilk yarının bitimine dek, toplayabildikleri kadar puan toplamak istediklerini belirtti.

Balıkesirspor’un genç teknik adamı Ali Tandoğan, zorlu geçen bir maçı kazanmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Genel olarak evde kazanıyor olmanın stresini yaşadıklarını belirten Tandoğan, “Rakibin 2 puanda oluşu, maçın zor geçeceğinin habercisiydi. Boluspor iyi bir kadroya sahip. 2 puanda olmaları kimseyi yanıltmasın. Rakibimize karşı coşkulu bir oyun oynadık ancak maç içerisinde gel-gitler yaşadık. İyi başlamamıza rağmen kontralarda pozisyonlar verdik. Mrsic ile gelen gol bizi biraz rahatlattı ve oyunumuzu alta çekti. Golden sonra rakibin ataklarına reaksiyon veremedik. Hakemin de bize göre hatalı bir kararıyla gol yiyerek soyunma odasına beraberlikle gittik.

Devre arasında rakibimizin eksik yönlerini ve güçlü yönlerini tekrar konuştuk. Foxi’den orta sahaya daha fazla destek olmasını istedik. Devrenin başlangıcıyla birlikte şanssız bir gol yiyerek geriye düştük. Baktık ki işler yolunda gitmiyor oyuncu değişikliğine karar verdik. Aly Malle’de oyuna girer girmez golü atarak eşitliği getirdi. Gol, bizi mutlu etti ancak golün çalıştığımız biçimde atılması mutluluğumuzu arttırdı.

Sonraki süreçte coşku vardı. İlk defa mağlup durumdan bir maçı çevirdik. Doğrularımız da eksiklerimiz de var ancak kazanmak güzeldi. Şimdiki süreç daha zor olacak. İlk yarı alabildiğimiz kadar puan toplayarak kümede kalmayı garantilemek, kafayı rahatlatmak istiyoruz. Sonrasındaki hedefi ben ve oyuncularım belirleyecek” diye konuştu

Hiç yorum yok: