2022-04-12

Balıkesirspor'u Kullananlar Kimler ? l Yücel YILMAZ

 Balıkesirspor'u kirli emellerine alet edenler listemizin başında ilk sırayı Yücel YILMAZ'a vermesek olmazdı.



Yücel YILMAZ yukarıdaki fotoğraf çekilirken aynen şunları söylemişti "Balıkesirspor herkesin bize emaneti. Biz kendi namusumuza, ticaretimize nasıl hassas isek o hassasiyeti emin olunuz ki Balıkesirspor noktasında iki misli gayret gösteriyoruz"



Balıkesirspor o zaman hala daha istim üzerindeydi Yücel YILMAZ ise başkanlık yarışındaydı. Şehrin bir çok noktasında bu şekilde doldurmuştu. Balıkesirspor kapısından ayrılmıyor. Maçlarda forma ve atkı dağıttırıyordu. Amacı Balıkesirspor değildi tabiki,bir şekilde kandıracağı kişilerden oy alıp başkan olabilmekti.


Tuttuğu 3 büyütülmüş takımlardan biri olmasına rağmen sırf oy kazanmak adına o dönemlerde Balıkesir adının geçtiği her yerde Balıkesirspor atkısı takmaktan vazgeçmedi ta ki başkan seçilinceye kadar.

Balıkesirde seçim olduktan sonra Yücel  YILMAZ ara sıra kulubün tesislerine gider baklava ikramında bulunur,ne olur ne olmaz diyerek fotoğraf çektirirdi ancak tabiki sonuç kocaman bir sıfır olurdu.



Yeri geldi Balıkesirsporun sponsoru yokken,kurucusu olduğu firma Balıkesirspor'un rakibine sponsor oldu. 


Yücel YILMAZ'ın yardımcısı Yasin SAGAY yeri geldi " Kulubün kapısına kilit vurun  " dedi.



Her sene başkanımız değişti,her başkan bir şekilde Yücel YILMAZ'a gitti. Yücel YILMAZ hep kandırdı.Geçtiğimiz başkanlara dedikleri önemli değil ama artık en son Özgür YILMAZ'a sezon başında verdiği ve her zamanki gibi tutmadığı iki sözü ise şöyleydi;

1-Kurtderelinin karşısındaki otopark gelirleri Balıkesirspor'a verilecek.
2-Balıkesirspor'a arsa verilecek,yönetim bina yapıp satacak ve Balıkesirspor'a gelir getirecek.

Tabiki ne arsa verildi ne otopark geliri !



Sonuç olarak transfer sezonunun yine açılamadığı bir sezonda,Balıkesirsporlu futbolcular bu antrenman sahasında açıkcası bataklıkta antrenman yapmak zorunda bırakıldı,herhangi bir tesis Balıkesirspor'a verilmediği gibi takımımız yeri geldi halı sahada antrenman yaptı yeri geldi Akhisar'a,Edremit'e gitmek zorunda kaldı. Bu imkansızlıklar içinde başarı yakalamak tabiki zordu.

Son olarak sormak istiyoruz 2021-2022 sezonunda belediye başkanı olduğun şehrin 
en büyük markası olan Balıkesirspor'un kaç maçına geldin Yücel YILMAZ ?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben Yücel Yılmaz'ı Balıkesir'li olarak görmüyorum. O aslen Susurluk'lu ama gönlü de Bandırma'da olan birisi. O yüzden Balıkesirspor'u sevmez.



sezer10