2014-09-09

Torku Konyaspor-Balıkesirspor l Maç Bilet Satışı

Torku Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında cumartesi günü Balıkesirspor ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları belirlendi.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 10 lira ile 100 lira arasında belirlenen biletlerin satışına 11 Eylül Perşembe günü saat 10:00'dan itibaren eski stadyum ve Kulesite AVM içerisinde bulunan Passolig gişelerinden başlanılacağı bildirildi. Ayrıca biletler internet üzerinden de ( www.passo.com.tr ) alınabilecek.
Torku Konyaspor-Balıkesirspor ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle 
Tribün İsmiÜcret (lira)
Batı Alt Tribün (C-D-E Blok)100
Batı Alt Tribün (A-B-G-F) Blok75
Güney Üst (A-B-C-D-E-F-G-H-J-K) Blok10
Güney Alt (A-B-C-D-E-F) Blok10
Doğu Üst (C-D-E) Blok30
Doğu Üst (B-F-G) Blok25
Doğu Alt (C-D-E) Blok40
Doğu Alt (B-F-G) Blok30
KuleSite (Kuzey) Üst D-E-F-G-H-J-K Blok10
KuleSite (Kuzey) Alt A-B-C-D-E-F Blok10
Misafir Seyirci Tribün Üst A-B-C Blok30
Batı Üst (A-B-C-D ) Blok30


8 yorum:

Adsız dedi ki...

hüseyin kardeşim passolig kartı satışında balkesimizin şu anki satış rakamları nedir.kaçıncı sıradayız.

Hayalet10kolik dedi ki...

Federasyon bir açıklama yapmadı en son 17 bin civarındaydık ve 5.sıradaydık..Muhtemelen 20 bin civarını bulmuş olabiliriz.

Anti X dedi ki...

Futbol federasyonu maçlara girmeyi zorlatırdıkça Balıkesirspor yönetimi buna tuz biber oluyor.Bu millet keriz değil kardeşim.30 Tl ye maç olmaz. Yaparsan işte böyle 6 bin tarafrara oynarsın kahvehaneleri zengin edersin. Akhisar maçında bütün kahveler full dü. 5 tl ye maç seyrettik.Balıkesir halkı o kadar zengin değil. Digitürk balkesin maçlarını aylık 14.99 a veriyor.
Hüseyin kardeşim balkes taraftarı 20 bin değil 120 bin paso lig kartı alsa, 30 tl ye maça gidecek adam sayısı 6-7 bini geçmez.
Tuna başkan ve yönetim bu işe çözüm bulup bilet fiyatlarını düşürsün yoksa bu taraftar bi küserse boş tribinlere oynarlar.Eğer Akhisar maçı 30 değilde 20lira maraton 10 lira kale arkası olsaydı o gün o stad dolar o taraftar da o maçı aldırırdı.
Unutmasınlar bu taraftar bu takıma çoook maç aldırdı..

Adsız dedi ki...

bedava macta tribunler niye bostu.ayrica digiturk 14.99 nerde kredi karti indirimi ile aylik 24 tl.ye uye yapiyor sadece balikesirspor un mac yayini icin.

Adsız dedi ki...

sadece balikesir in degil tum maclar bos tribunlere oynandi.nedenini sadece bilet fiyatlarinda aramak dogru degil.

Anti X dedi ki...

Hazırlık maçı olduğundan dolayı dolamış olabilir stad. Hazırlık maçı olmasına rağmen dikkatini çekerim akhisar maçından daha fazla seyirci vardı. Göreceksiniz bilet fiyatları böyle devam ettiği sürece o stad dolmaz. kendin demişsin dijitürk 14.99 a üye yapıyor diye. Bu millet bu kadar zengin değil şahsen ben 30 tl ye maça gidemem. parası olan gider.

Adsız dedi ki...

anti x yanlis anlamissiniz.digiturk 14.99 tl.ye degil,kredi kartli odemeyede ilave indirim uygulayarak ,sadece balkes in maclarina aylik 24 tl.ye uye yapiyor.kredi kardsiz odemeye ise yanilmiyorsam 32 tl.ye uye yapiyor.cogu macin bos tribunlere oynandigini yazmistim,akhisar maci yine de en kalabalik seyirci onunde oynandi ence.haklisiniz 30 tl. az para degil,ancak 20 tl.ye ptt ligini seyrettik,mukayese yapilirsa super lig macinin 30 tl olmasi normal bence.

Kırmızı dedi ki...

Ben kombine almadım. Maç fiyatları düşerse kombine alanlara haksızlık olmaz mı?