2014-11-25

İsmail ERTEKİN Balıkesir'e Veda Etti


Balıkesirspor'da Duygusal Veda paylaşan: sondakika

3 yorum:

Adsız dedi ki...

gider ayak yine taraftara soktu lafı. geldiğin günden bu yana tutturdun bir sinerji yok başka da laf bilmiyorsun hocam. tamam yaptıkların inkar edilemez, emeğin çok takımın buralara gelmesinde. ama süper lig sana büyük geldi hocam. bu takım 1. ve 2. ligde bile birçok süper lig takımından fazla taraftar topladı. üstelik milletin süper lig de 1-2 liraya bilet sattığı ülkede bizim yönetim 2.ligde bile 10 liraya bilet satarken. geçen yılın başarılı olmuş kadrosunu bozdunuz, yine geçen yılın yedeklerinden iskelet kadro kurdunuz ondan sonra da suçlu taraftar, şehirde sinerji yok. kurduğunuz kadro ptt 1.ligde bile ilk 10 a giremez.

sindirgili dedi ki...

sinerji kelimesinin anlamindan bu sozun taraftarla ilgili olamayacagi cok asikar.bence hocanin sinerji ile kasdetmek istedigi balikesir in farkli guclerinin super ligde basari icin yanyana gelemediginin ifade edilmek istemesidir ki bu konuda ismail hoca haklidir.taraftara laf sokmak herhalde hocanin aklina hic gelmeyecek bir durumdur.gule gule hocam hersey icin tesekkurler,hic unutulmayacaksiniz,yeni hayatinizda da saglik ve mutluluklar dilerim.

Adsız dedi ki...

bencede sındırgılı haklı.ismail hoca şehrin birleşmemesinden bahsediyor.birlik beraberlik olmamasından dolayı sinerji yaratılamadı diyor.bunda da en büyük suçlu edip uğurdur.balkes camiasını kendinden olmayınca süründürüyor aklınca.balkesin düşmesini dört gözle bekliyor.düşsünde onun adayı seçilsin diye.