2019-07-29

Kadir Dağlı: "Ali Tandoğan Tam Bir Ağabey Gibi"


Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı, Teknik Direktör Ali Tandoğan’ın genç futbolcularla yakından ilgilenmesinin kendilerinin memnun ettiğini söyledi. Başkan Dağlı; “Ali Tandoğan genç futbolculara tam bir ağabeylik yapıyor” dedi.

Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Afyon kampının devam ettiğini ve yarın hazırlık maçında Menemenspor ile karşılaşacaklarını belirten Başkan Dağlı, hazırlık maçlarının takımın eksik yönlerini görme açısından önemli olduğunu söyledi.

Afyon kampının Kurban Bayramı arifesine kadar devam edeceğini ve sonrasında takımın bayram iznine ayrılacağını aktaran Dağlı, bayram dönüşünde çalışmaların Balıkesir’de süreceğini belirtti.

Teknik Direktör Ali Tandoğan’ı yaş itibariyle genç bir hoca olduğunu dile getiren Başkan Dağlı, buna rağmen çocuklarla uyumunun çok iyi olduğunu söyledi: “Genç futbolculara tam bir ağabeylik yapıyor. Ona öğretilen futbolun daha da üstüne katarak futbol öğretmeye çalışıyor. Çocukların eksik yönleriyle birebir ilgileniyor. Bu huyu bizim de hoşumuza gitti. Sağ olsun zor zamanımızda yanımızda oldu. Bu sene ligde kalmayı sağlayacağını buradan söylüyorum.”

14 Eylül’de Balıkesir Atatürk Stadı’nda düzenlenecek olan Hadise konseri için şehrin belirli noktalarında bilet satış noktaları oluşturduklarını söyleyen Dağlı, vatandaşlardan ve taraftarlardan bilet almalarını istedi.

“STAD REVİZE EDİLECEK”
Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir ile Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Dağlı, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun kendilerine Atatürk Stadı’nın revizyonu konusunda söz verdiği ve çalışmaların da bu doğrultuda ilerlediğini ifade etti.

Dağlı sözlerini şöyle sürdürdü: “Ankara’da Mutlu Aydemir Milletvekilimiz ile Bakan Kasapoğlu’nu ziyaret ettik. Bakan Bey Balıkesir’i son ziyaretinde stad sözü vermişti. Bakan Bey stadyumla ilgili revizyon yapacağını, koltuklardan kameralara kadar çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını söyledi. Stadyumun zaten alt zemini değişmişti. Şu anda tribün ve tribünlerin bulunduğu kısımlar açısından da değişiklikler yapılacak. Onun sözünü verdim ve takipçisiyim diye de kendisi söyledi.
Kendisi bizden altyapıyı önemseyen bir kulüp olmamız tavsiyesinde bulundu. Örnekleri olduğunu gösterdi. Bakan Bey’e mali krizimizden bahsettik. Sağ olsun Bakan Bey bununla alakalı Spor Toto’dan ve başka gelirlerden ne yapabiliriz diye yine Balıkesir’i rahatlatacağını sözünü verdi.”


Hiç yorum yok: